Den Haag

Van Alkemadelaan

Bij deze rijtjeswoning in Den Haag aan de Van Alkemadelaan zijn de kozijnen aan de achterkant vervangen. Ook is er een kunststof schuifpui geplaatst. De kozijnen behouden de komende tientallen jaren dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Uitvoer en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kunststof schuifpui is uitgevoerd in de profielserie Monorail. De kleur van de kozijnen, stoldeuren, schuifpui en achterdeur is crème wit (RAL 9001). Voor het creëren van een gezond binnenklimaat zijn er ventilatieroosters geplaatst.

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. Bij Ploeg is er een ruim assortiment van glas die geheel aan te passen is.

Voordeur en achterdeur

Op de eerste en tweede verdieping produceerde en monteerde Ploeg twee zogenaamde kunststof stolpdeuren (openslaande deuren). De schuifpui op de begane grond geeft een strakke en moderne look. De achterdeur is een Ploeg achterdeur. De achterdeur voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.