Benthuizen

Prins Clausstraat

Bij deze woning in Benthuizen aan de Prins Clausstraat zijn alle houten kozijnen van de woning vervangen door onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. En daarmee is het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd.

Uitvoering en kleur

De nieuwe kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleuren crème wit (RAL 9001) en staalblauw (RAL 5011) en bovendien voorzien van houtnerfstructuur.

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas. De voordeur is uitgevoerd met geïsoleerd figuurglas. In overeenstemming met de norm NEN 3569:2011 is in Merk C, D, en F letselveilig glas toegepast. NEN 3569:2011 staat voor vlakglas voor gebouwen – Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas – Eisen.

Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters toegepast.

Voordeur en achterdeur

De nieuwe kunststof voordeur is een Ploeg voordeur. Deze deuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning. Zowel de voordeur als de achterdeur is uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel.Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

De ramen en deuren zijn voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zoals een afsluitbaar krukje, aluminium scharnierkapjes, een SKG** cilinder en kerntrekbeveiliging. De voordeur wordt uitgevoerd met een extra veiligheidsbeugel in het beslag.

Raamdecoratie

De draaikiepramen zijn voorzien van inzethorren, waarbij het frame is uitgevoerd in dezelfde kleur staalblauw als het draaikiepraam. De inzethor is geschikt voor alle kunststof draaikiepramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Bij openen of dicht doen van het draaikiepraam kan de inzethor blijven zitten. meegeleverd, kleur