Alphen aan den Rijn

Watermolen

Bij deze woning aan de Watermolen in Alphen aan den Rijn is de garagedeur en voordeur vervangen door kunststof deuren.

De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleur crème wit (RAL 9001) met houtnerfstructuur aan de buitenzijde. De deuren zijn uitgevoerd in de kleur antraciet grijs (RAL 7016) tevens voorzien van houtnerfstructuur aan de buitenzijde.

De voordeur is gekozen uit het assortiment Ploegdeuren en is daardoor op maat samen te stellen naar eigen voorkeur en passend bij de stijl van de woning. Het toegepaste glas in de voordeur en het zijlicht is HR++ figuurglas. De voordeur is voorzien van een brievenbus in dezelfde antraciet kleur als het paneel van de voordeur. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De garagedeuren zijn uitgevoerd met kunststof stolpdeuren (naar buiten draaiend) en voorzien van hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De scharnieren zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de deuren (antracietgrijs RAL 7016). Het toegepaste glas in het bovenlicht van de stolpdeuren is HR++ figuurglas.

Zowel de voordeur als de garagedeuren (stolpdeuren) zijn uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel.

Ook uw kunststof kozijnen vervangen in Alphen aan den Rijn. Neem contact met ons op.