Alphen aan den Rijn

Grebbeberg

Bij deze woning aan de Grebbeberg zijn de kozijnen aan de voor en achterkant vervangen voor kunststof kozijnen. Daarmee is het groot onderhoud aan de kozijnen voorgoed verleden tijd.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kleur van de kozijnen en draaidelen is uitgevoerd in wit (RAL 9016). De draaikiepramen zijn uitgevoerd met een extra zomer en winterstand. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn de kozijnen voorzien van ventilatieroosters.

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++ glas. Het glas in de voordeur is HR++ glas tweezijdig gelaagd van het type gezandstraald met heldere rand. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Deuren

De voor- en achterdeuren zijn gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Raamdecoratie

Bij de draaikiepramen op de eerste en tweede verdieping zijn inzethorren geplaatst. De achterdeur is voorzien van een plisséhordeur. Speciaal voor onze kunststof kozijnen hebben wij Keje raamdecoratie in het assortiment. Zowel voor
draaikiep als vaste ramen. Wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen. De raamdecoratie producten worden bevestigd zonder boren of schroeven!