Alphen aan den Rijn

Baljuwstraat

In de Baljuwstraat in Alphen aan den Rijn heeft Ploeg kozijnen inmiddels bij meerdere woningen de kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. In de voorgevel van deze woning zijn kunststof kozijnen in de verdiepte profielserie Royal geplaatst in de kleuren crème wit (RAL 9001) en basaltgrijs (RAL 7012).

De draaikiepramen zijn voorzien van ventilatieroosters en uitgevoerd volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

De voordeur is zelf samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren. In de voordeur is HR++ figuurglas geplaatst. Vanzelfsprekend voldoet ook de voordeur aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bij de voordeur zijn diverse accessoires toegepast zoals een aluminium slijtstrip  op de onderdorpel, kerntrekbeveiliging, veiligheidsbeugel (kierstand/nachtslot), deurbel, brievenbus en deurspion.

Voor deze kunststof kozijnen is speciale raamdecoratie toegepast. Dit wordt geplaatst zonder schroeven en boren. De ‘Speedy Pliss’ met bediening van boven naar beneden en van beneden naar boven. Inzethorren waarbij het frame dezelfde kleur heeft als het kozijn (basaltgrijs). En voor de balkondeur een plissé vouwhordeur.