Wesselman Ramen en Deuren

Klanten van harte welkom

Ploeg kozijnen heeft de orderportefeuille en het klantenbestand van Wesselman Ramen en deuren overgenomen en zet de activiteiten van dit bedrijf voort. Ploeg kozijnen vindt het als lid bedrijf van het VKG keurmerk belangrijk het goede imago van de kunststof kozijnen markt te handhaven en daarnaast zo min mogelijk klanten te duperen door het faillissement.

Ploeg kozijnen heeft de orderportefeuille en het klantenbestand van Wesselman Ramen en deuren overgenomen en zet de activiteiten van dit bedrijf voort. Daarnaast biedt Ploeg kozijnen een mogelijk perspectief voor enkele medewerkers van Wesselman Ramen en Deuren. Ploeg kozijnen vindt het als lid bedrijf van het VKG keurmerk belangrijk het goede imago van de kunststof kozijnen markt te handhaven en daarnaast zo min mogelijk klanten te duperen door het faillissement.

In december 2012 nam Ploeg kozijnen ook de orders van het failliete Stijl 2000 over. Ploeg kozijnen vindt het als lid bedrijf van het VKG keurmerk belangrijk het goede imago van de kunststof kozijnen markt te handhaven en daarnaast zo min mogelijk klanten te duperen door het faillissement. Tevens draagt de overname van de orderportefeuille bij aan de groei van Ploeg kozijnen.

Om de bestaande relaties van Wesselman Ramen en Deuren goed te kunnen bedienen is Arnold Wesselman, voormalig directeur van dit bedrijf, per direct in dienst gekomen bij Ploeg kozijnen.
U bent van harte welkom in onze showroom te Nieuw-Vennep, Pesetaweg 45.

Garantie en Service en Onderhoud

De garantie op producten (kozijnen, deuren e.d.) van Wesselman Ramen en Deuren is met het faillissement van dit bedrijf vervallen. Ploeg kozijnen wil de klanten wel van dienst zijn om te kijken of wij u vanuit service en onderhoud kunnen helpen. Een en ander valt buiten de garantie.