Kunststof kozijnen bij deze nieuwe woningen project De Leilinden De Lier

Bekijk onze referenties

Laat u inspireren door de mogelijkheden van kunststof. Ploeg kozijnen plaatst niet alleen kunststof kozijnen maar ook schuifpuien en deuren. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Kunststof tot nadenken by Ploeg

Ploeg kozijnen is al sinds 1980 het adres voor kunststof kozijnen deuren, schuifpuien, dakkapellen en meer producten voor de woningbouw.  In de productielocatie te Nieuw-Vennep, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Daardoor kunnen wij de klanten voorzien van maatwerk kozijnen, deuren of puien in elke gewenste afmeting en stijl – van landelijk tot industrieel en van traditioneel tot modern.

Wilt u inspiratie opdoen op het gebied van kunststof kozijnen? Wij attenderen u graag op referenties bij u in de buurt of een vergelijkbare woning. Op deze manier kunt u zien wat kunststof kozijnen voor uw woning kunnen betekenen. Neemt u gerust contact met ons op voor een referentieproject bij u in de buurt. Ploeg kozijnen is werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij onze referenties zijn ook diverse projecten te bekijken die wij voor onze opdrachtgevers zoals coöperaties en aannemers hebben uitgeveord. Kunststof kozijnen zijn geschikt voor iedere woning.Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

NAAR DE REFERENTIES