Ploeg kozijnen Klimaatpartner Iedereen doet wat

Samen naar een duurzame wereld

Sinds juni 2020 is Ploeg kozijnen als duurzame en klimaatbewuste organisatie aangesloten als Klimaatpartner van de Iedereen doet wat-campagne. De campagne werd vorig jaar gelanceerd en is een initiatief van onder meer het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Wat betekent de samenwerking concreet voor u?

Iedereen doet wat 

Om zoveel mogelijk Nederlanders nu en in de toekomst bewust te laten omgaan met het klimaat, lanceerde de Rijksoverheid eind 2019 de ‘Iedereen doet wat’-campagne. Diverse Klimaatpartners, waaronder Ploeg kozijnen, helpen mensen die willen investeren in een duurzamer leven met het maken van bewuste keuzes.  

Woningisolatie met kunststof kozijnen en HR++ of triple glas 

Ook bij Ploeg kozijnen kunt u terecht met uw duurzame ambities. Als organisatie hechten we veel waarde aan het verantwoord omgaan met onze wereld, voor onze eigen, maar ook toekomstige generaties.  

Zo adviseren wij u te investeren in isolerend HR++ of triple glas. Hierdoor gaat u slimmer met uw energie om en stookt u niet onnodig. Dat is niet alleen financieel voordeliger, maar vooral beter voor het milieu. Daarbij is onder meer het Ploeg premium kozijn sterk isolerend. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het verduurzamen van uw woning met Ploeg kunststof kozijnen

Maak direct een afspraak

Ploeg kozijnen en duurzaamheid 

Kiest u voor Ploeg kozijnen, dan weet u zeker dat u een duurzame en verantwoorde keuze maakt. Zo gaan uw kunststof kozijnen wel 40 jaar mee en hoeft u ze niet te schilderen (verf is erg milieuonvriendelijk). Ook scheiden we onze afvalstromen, recyclen we grondstoffen en investeerden we al eerder in laadpalen en zonnepanelen op ons eigen dak. 

SEEH-subsidie en Energiebespaarlening

De overheid stimuleert woningeigenaren hun huis te verduurzamen. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Energiebespaarlening in het leven geroepen. Zo investeert u voordelig in bijvoorbeeld isolerende kunststof kozijnen met HR++ of triple glas.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Op Iedereendoetwat.nl leest u meer over de klimaatcampagne en aangesloten Klimaatpartners, zoals Ploeg kozijnen. 

iedereen doet wat klimaatpartner ploeg kozijnen