De presentatie van het vernieuwde wielrentenue van Ploeg kozijnen

Nieuw Ploeg wielrentenue

Het wielrentenue van Ploeg kozijnen is volledig vernieuwd. De jeugdgroep van IJsclub Alkemade nam als eerste de nieuwe kleding in ontvangst. Met deze nieuwe frisse en eigentijdse uitstraling gaan we het straatbeeld nog meer blauw kleuren. 

Enthousiaste wielrenners, zoals medewerkers maar ook leden van de ijsclub Alkemade, fietsen graag in het Ploeg blauw. Tijdens de verlenging van het sponsorcontract in december 2018 is bovendien afgesproken dat de fietsende jeugd van de ijsclub het nieuwe Ploegtenue gaat dragen. Zij mochten als eerste dit tenue ontvangen en aantrekken. Deze jeugd van de ijsclub fietst in de zomerperiode in teamverband op vrijdagavond. Vanaf nu dragen zij allemaal het Ploegblauwe fietstenue.

Sinds 1989 is Ploeg kozijnen de hoofdsponsor en kledingsponsor van de ijsclub. De komende jaren dragen de leden van de ijsclub, van jong tot oud(er) weer het blauwe Ploegtenue op het ijs en op de fiets. Het Ploegblauwe jasje en fietstenue zijn inmiddels een vertrouwd straatbeeld in de regio.

Ook fietsen in Ploegblauw?

Wil u ook uw in het Ploegblauw fietsen? Voor meer inforamtie over de mogelijkheden kunt u per e-mail contact opnemen met team Marketing marketing@ploegkzoijnen.nl