Kozijnen door Ploeg kozijnen geplaatst Leiderdorp - Poortwacht

Energiezuiniger wonen zonder extra servicekosten: zó doe je dat

VvE-voorzitter deelt geheim van de smid

Wist u dat er subsidies bestaan voor het verduurzamen van uw woning? Frans Kortekaas (VvE Chaos Leiderdorp) maakte daar onlangs dankbaar gebruik van, met een aanzienlijke besparing op de servicekosten tot gevolg. 

De afgelopen tijd stortte VvE-voorzitter Frans Kortekaas (VvE Chaos Leiderdorp) zich vol overgave op de verduurzaming van ‘zijn’ woningen. Zo werden er door de monteurs van Ploeg kozijnen isolerende kunststof kozijnen en ramen met HR+++ glas – ook wel driedubbel glas – geplaatst. Ook werd de lift vervangen door een energiezuiniger model en hangt er nu LED-verlichting in en rond het wooncomplex. De aanpassingen leverden in een paar maanden al een enorme besparing van energiekosten op. “Wat veel mensen niet weten, is dat er diverse subsidiemogelijkheden en leningen voor VvE’s bestaan voor het verduurzamen van woningen. Daar maken wij sinds vier jaar dankbaar gebruik van!”

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel hier voor de foto’s. Het artikel (VvE Magazine – editie mei 2019) leest u via de button hieronder.

Artikel VvE Chaos

Meer weten over wat Ploeg kozijnen voor uw VvE kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.