Plaatsen kunststof kozijnen

Het plaatsen van kunststof kozijnen doen wij met onze eigen Ploegmonteurs. Die zijn speciaal opgeleid om netjes en verzorgd volgens onze hoge normen kozijnen te vervangen en monteren. Dankzij onze hoge kwaliteit en een ruime keuze aan extra mogelijkheden kiest u gemakkelijk de kunststof kozijnen voor uw huis. Uw unieke wensen staan hierbij centraal.

Professioneel en secuur

Het monteren van uw nieuwe kozijn is een secuur werkje. Onze monteurs gaan professioneel te werk met oog voor bescherming van uw eigendommen.  Uw muren, vloer, plafond; u kunt ervan uitgaan dat deze niet beschadigen. Laat u uw kunststof kozijnen vervangen? Dan kunt u erop rekenen dat u aan het einde van de werkdag direct kunt genieten van het comfort. U blijft nooit met een ‘gat’ in uw muur achter. Ook niet als wij meerdere dagen bij u aan het monteren zijn. Wat we niet kunnen voorkomen is stof, dus als we weg zijn zult u dat nog wel aantreffen. Hangt u uw gordijnen op en zet u de plantjes weer in de vensterbank? Dan ruimen wij de rommel op.

Duidelijke afspraken

Ploeg kozijnen hecht waarde aan kwaliteit: ieder kunststof kozijn is maatwerk, samen met u maken wij daarom een duidelijke offerte, op maat én met een totaalprijs. Dat is dus inclusief productie en volledige montage door onze eigen monteurs. Ook het verwijderen en afvoeren van uw oude kozijnen zit bij ons in de prijs inbegrepen. U staat dus nooit voor verrassingen achteraf.

Bereken uw energiebesparing

Bespaar op kosten

De kosten voor het vervangen van kunststof kozijnen zijn niet hoog en wegen zeker op tegen het voordeel dat u haalt: u bespaart energie dankzij de goede isolatiemogelijkheden van kunststof. Uw nieuwe kozijnen gaan veel langer mee dan houten kozijnen. Bovendien hoeft nooit meer te schilderen. Daarnaast zijn onze kozijnen inbraakveilig en worden ze duurzaam geproduceerd.