Kopen

Kunststof kozijnen in 5 stappen gereed

Kiezen voor Ploeg kozijnen is kiezen voor zorgeloze montage. De aankoop van kunststof kozijnen is in 5 stappen gereed. 

Offerte aanvragen

 1. Advies en offerte
  Na een persoonlijk adviesgesprek – bij u thuis of in onze showroom – ontvangt u een duidelijke offerte.
  Tijdens dit adviesgesprek worden uw wensen besproken en wordt de situatie bij u thuis bekeken. Aan de hand van dit gesprek maken wij voor u een passende aanbieding. Checklist offertes kozijnen vergelijken.
   
 2. Inmeten
  Na uw akkoord maken wij een afspraak om bij u thuis de exacte maten op te meten.
  Gaat u akkoord met onze offerte, dan maken wij een inmeetafspraak bij u thuis. De maten van de betreffende kozijnen en deuren worden exact opgemeten. Daarna ontvangt u een orderbevestiging met tekeningen van uw nieuwe kunststof kozijnen.
   
 3. Productie
  Uw kozijnen worden op maat voor uw pand geproduceerd door ons productieteam in Nieuw-Vennep.
  Ploeg produceert al sinds 1980 haar eigen kunststof kozijnen. Door het uitgekiende productieproces zijn de kozijnen van een constant hoge kwaliteit en garanderen wij een lange levensduur.
   
 4. Planning en uitleg
  Tijdens de productieperiode maken we in overleg met u een heldere montageplanning. Ook leggen we uit hoe de montage in zijn werk gaat.
  U krijgt vooraf te horen in welke periode onze planner contact met u opneemt voor het plannen van de montage. Bovendien informeren wij u vooraf ook wat u tijdens de montage kunt verwachten.
   
 5. Montage
  Onze eigen monteurs monteren de ramen en kozijnen bij u thuis, conform de met u gemaakte afspraken.
  De montage van kunststof kozijnen (een verbouwing) is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse gang van zaken. Onze Ploeg monteurs monteren wel dagelijks kunststof kozijnen. Ploeg heeft eigen vakkundige montageteams die VCA gecertificeerd zijn. Dat is de kracht van de onderneming.