Isolatie kunststof kozijnen

Uw huis verwarmen kan veel energie, en dus ook veel geld, kosten. Het goed isoleren van uw woning en raam isolatie zijn daarom erg belangrijk. In een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. Kunststof kozijnen zijn de juiste keuze voor mensen die willen besparen op hun stookkosten. Kunststof is een warmte-isolerend materiaal dat bijdraagt aan uw wooncomfort.

Meerkamersysteem

De kunststof profielen van onze kozijnen hebben een meerkamersysteem, wat een uitstekende isolatiewaarde garandeert. Deze thermische kwaliteiten geven u niet alleen wooncomfort, maar leveren ook een energiebesparing op. Dat betekent een financiële meevaller voor u, en een bijdrage aan een beter milieu.

Isolerend kunststof

Naast het besparen van energie dragen kunststof kozijnen ook bij aan een meer rustige leefomgeving. Ploeg monteurs zorgen voor een optimale werking, waarbij alle dichtingen van het kozijnen een maximaal contactoppervlak hebben. Zo houdt uw kozijn niet alleen koude lucht, maar ook overtollige decibels buiten.

Energieprestatienorm

Kunststof kozijnen hebben een positief effect op de energieprestatienorm (EPN), die de overheid verplicht stelt bij bouw, verkoop of verhuur van woningen. Het is van belang om de CO2-uitstoot te verminderen om zo klimaatverandering tegen te gaan.

Beter energielabel

Met diverse aanpassingen aan uw woning kunt u uw huis verbeteren op het gebied van energiebesparing. Denk bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas HR ++ of zelfs driedubbel glas.  Afhankelijk van de totale hoeveelheid m² kozijn kan een woning verschuiven van G naar F.  Maar in een doorzonwoning waarin heel veel m² kozijn zit kan dit al snel van G naar E of zelfs naar D. En daarmee bespaart u uiteindelijk aanzienlijk op uw energierekening.

Bereken uw energiebesparing

Met de nieuwe energiecalculator kunt u direct berekenen hoeveel geld en energie u kunt besparen. U vult het type woning in, uw huidige raamsysteem en de verwarming. U ziet onmiddellijk hoeveel u kunt besparen in euro en in CO2-vermindering.

Energiecalculator