Kunststof kozijnen met verdeling in vakken door roeden op het glas

Kunststof kozijnen

Hoogwaardige kwaliteit en garantie

Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlvormen, afmetingen en kleuren. Van strak en modern tot landelijk en rustiek. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, voor iedere woning is een passend kunststof kozijn, deur of schuifpui mogelijk met hoogwaardige kwaliteit en garantie. En dat is niet alles: ze gaan vooral lang – héél lang – mee, zodat u jarenlang kunt genieten.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Het meeste bekende voordeel van de kunststof kozijnen is natuurlijk het onderhoud, want dat is er nauwelijks. Het schilderen van de kozijnen is verleden tijd. Maar daarnaast zijn er nog meer voordelen van kunststof kozijnen. Zoals de goede isolatie waardoor u energie kunt besparen en bovendien een goede geluidsisolatie. Ook voor inbraakpreventie zijn kunststof kozijnen een goede keuze. Kunststof kozijnen zijn bovendien ook nog eens brandvertragend en dat alles met een zeer lange levensduur.

Wat kost een kunststof kozijn?

Kunststof kozijnen zijn in aanschaf- en onderhoudskosten 35% goedkoper dan hout en aluminium. Want naast de aanschafkosten wordt hierbij rekening gehouden met de onderhoudskosten op de lange termijn. En die zijn er bij kunststof kozijnen nauwelijks, omdat er niet meer geschilderd hoeft te worden. Wat kosten kunststof kozijnen gemiddeld? Door de vele keuzemogelijkheden is ieder kozijn maatwerk en daarom ontvangt u bij Ploeg kozijnen een offerte die helemaal afgestemd is op uw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Welke opties zijn er mogelijk?

Bij Ploeg kozijnen heeft u de keuze uit verschillende profielen, structuren en kleuren. Elk met een eigentijdse uitstraling en geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Om uw kozijnen helemaal af te stemmen op uw wensen kunt u kiezen uit diverse opties.

 • Profielkeuze; vlak profiel (Flex), verdiept profiel (Royal), blokprofiel (Retro), Ploeg Premium
 • HVL-verbinding; hiermee lijkt uw kozijn nog meer op een houten kozijn
 • Kleuren:  u kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren, makkelijk te combineren en tijdloos. 
 • Glas; welke type isolatieglas past het beste bij uw woonwensen
 • Houtnerf; nog meer de uitstraling van hout maar de voordelen van Kunststof
 • Hang- en sluitwerk; welk type deurkruk, brievenbus etc. kiest u
 • Ventilatierooster; frisse lucht in uw woning zonder dat het noodzakelijk is om het raam open te zetten
 • Scharnieren; in dezelfde kleur als uw kozijn of de standaard uitvoering
 • Soort ramen; moet uw raam open kunnen of is dat niet nodig

Wij produceren alle kunststof kozijnen op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door het eigen montageteam. Dat is de kracht van Ploeg kozijnen. U zult onze medewerkers en busjes veel zien werken in en om Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Alphen aan den Rijn. 

Wat komt er kijken bij montage door Ploeg kozijnen?

Soorten kozijnen

Naast de standaard rechthoekige kozijnen, levert Ploeg kozijnen ook bloemkozijnen, modelkozijnen met schuine zijden, getoogde- en ronde kozijnen, Stolpramen, Authentica kozijnen, kozijnen met een Hout Verbinding Look (HVL).

Voordelig investeren in kunststof kozijnen

Particuliere woningeigenaren en VvE's investeren extra voordelig in een energiezuinige woning! Vanuit het Rijk is er een subsidie voor energiebesparende maatregelen, de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). En daarnaast is er de Energiebespaarlening.

Meer informatie over de SEEH.

Meer informatie over de Energiebespaarlening.

Bereken uw energiebesparing met onze energiecalculator.

Waarom kunststof kozijnen?

 • Forse energiebesparing
 • Onderhoudsarm
 • Ongekende isolatiewaarde
 • Uitstekende inbraakveiligheid
 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding