Onderhoudsvriendelijk en comfortabel dat is deze kunststof garagedeur in Roelofarendsveen

Garagedeuren

Uw garagedeur is vooral door zijn grote oppervlakte opvallend aanwezig. Maar daarnaast heeft u wensen wat betreft functionaliteit en comfort. De kunststof openslaande deuren van Ploeg kozijnen zijn uitermate geschikt als garagedeur. Als u beide deuren openzet hebt u een volledige open garage. Bovendien onderhoudsarm, inbraakwerend en geïsoleerd, wat een aangenaam klimaat in uw garage oplevert.

Diverse uitvoeringen

De deuren kunnen op diverse manieren worden uitgevoerd. Volledig dicht met vlak kunststof paneel. Volledig dicht met kunststof schroten of v-naad paneel. U kunt de deur ook uitrusten met een combinatie van panelen en (ondoorzichtig) glas. Waarbij u voor het glas uit diverse soorten figuurglas kunt kiezen. Bijvoorbeeld melkglas. Zo creëert u een unieke garagedeur op maat voor uw woning.

Andere mogelijkheden

Natuurlijk kunt u uw garagedeur ook vervangen voor een kunststof kozijn met kunststof deur. Dit kan een prima optie zijn als u geen behoefte hebt aan een grote opening van uw garage, maar uw garage dienst doet als berging of als werkruimte. En ook hierin hebt u diverse mogelijkheden.

Naast stijl en kwaliteit biedt Ploeg kozijnen u diverse opties wat betreft hang- en sluitwerk en natuurlijk volgens Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw garage? Onze adviseur informeert u graag over de vele mogelijkheden.

Waarom onze garagedeuren de juiste keuze zijn:

  • Alle deuren worden op maat gemaakt
  • Hoogwaardige afwerking
  • Beschermt maximaal tegen tocht en kou
  • Vele kleuren