Een kunststof voordeur past perfect bij nieuwbouw woningen

Deuren

Uw huis, uw deur, uw stijl

Als u op zoek bent naar nieuwe deuren zoals een nieuwe voordeur of achterdeur, overweeg dan zeker de mogelijkheid van kunststof deuren. Kunststof deuren zijn duurzamer dan houten deuren waardoor ze langer meegaan en minder onderhoud vergen.

Anti inbraak

Ook de veiligheid van uw woning is gedacht; alle deuren zijn voorzien van inbraakwerende 5-puntsluiting waardoor dieven en inbrekers het extra moeilijk wordt gemaakt. Op de afbeelding hiernaast ziet u een voorbeeld van een van onze deuren met een 5-puntsluiting. Mede hierdoor hebben al onze deuren het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Dit wilt u voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat bij 36% van de inbraken via de achterdeur is ingebroken en bij 21% via de voordeur. Degelijk hang- en sluitwerk draagt bij aan de veiligheid van uw woning. Door te kiezen voor een cilinder of veiligheidsbeslag voorzien van kerntrekbeveiliging, beschermt u zich tegen de veel gebruikte kerntrekmethode. Een veelgebruikte inbraakmethode die snel en effectief werkt.

Tochtvrij

Naast een veilige deur hebt u met onze kunststof deuren ook een deur die geen tocht doorlaat. De afdichting bevindt zich namelijk zowel op de deur als op het kozijn. Geen koude gangen en hallen meer dus.

Zelf uw deur samenstellen

Alle kunststof deuren kunt u volledig zelf samenstellen. Zo hebt u keuze uit diverse deurpanelen, kleuren, sierbeslag en glas. Uw nieuwe kunststof deur past dus altijd bij de stijl van uw huis, zodat het één geheel vormt.

Voordeur en achterdeur

Onze kunststof deuren zijn verkrijgbaar als voordeur, maar ook als achterdeur of tuindeur. Bekijk ons assortiment voordeuren, achterdeuren, openslaande deuren en schuifpuien.

De voordelen van deuren op een rij:

  • Volledig zelf samen te stellen (deurpaneel, kleur, sierbeslag & glas)
  • Verschillende modellen en kleuren
  • Tochtvrij
  • Extra inbraakwerende 5-puntsluiting
  • Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • Sierbeslag (brievenbus, deurgreep) zelf uitzoeken