Dakkapellen

Meer ruimte zonder te verhuizen

Wilt u meer ruimte en licht op uw zolder? Een extra slaapkamer, een tienerkamer of een kantoor? Een dakkapel is de ideale oplossing. Met een dakkapel kunt u alle kanten op. Alle stijlen, kleuren en afmetingen zijn mogelijk. Ploeg dakkapellen worden in één dag vakkundig ter plaatse gemonteerd. Na plaatsing van de dakkapel wordt alles schoon en netjes achtergelaten, afval voeren wij voor u af. 

Complete dakkapel, volledig  afgewerkt

Standaard compleet en all-in, dat is wat wij bieden. Een dakkapel die van binnen en buiten volledig afgewerkt is. De dakkapellen worden exclusief gemaakt voor Ploeg kozijnen. Hiervoor werken wij samen met aannemingsbedrijf Windhorst die exclusief voor ons uw dakkapel produceert en monteert. Dit bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van dakkapellen en heeft hierin veel kennis en ervaring. 

Uw dakkapel in 5 stappen gereed

  1. Advies en offerte; Na een persoonlijk adviesgesprek – bij u thuis of in onze showroom – ontvangt u een duidelijke offerte.
  2. Inmeten; Na uw akkoord op de offerte, maken wij een afspraak om bij u thuis de exacte maten op te meten.
  3. Orderbevestiging; Na inmeten ontvangt u een orderbevestiging, met daarin alle specificaties en eventuele (prijs)wijzigingen die tijdens het technisch inmeten zijn opgenomen. De prijs in de orderbevestiging is de definitieve prijs. Uw heeft drie dagen bedenktijd na het versturen van de orderbevestiging.
  4. Productie,: Uw nieuwe dakkapel wordt voor u op maat geproduceerd en wordt zonder tegenbericht van u, na deze drie dagen bedenktijd in productie genomen.  
  5. Planning en uitleg; In overleg met u wordt de datum afgesproken wanneer de dakkapel bij u wordt geplaatst en volledig afgewerkt.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden

Om u te adviseren over de vele mogelijheden. En dat zijn er nogal wat! Allerlei stijlen: van modern tot klassiek, extra geluid- of warmtewerend en/of voorzien van een geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem. Daarbij kunt u gelijk de opties en accessoires bekijken en uitzoeken.

Mocht u foto’s en tekeningen van uw huis hebben, neem deze vooral mee voor een nauwkeurige inschatting van de situatie.

Dakkapel renovatie

Een bestaande dakkapel kan in sommige situatie een refit krijgen door deze te renoveren. Na de renovatie kan de dakkapel weer jaren mee. Dakkapel renovaties worden uitgevoerd door Ploeg kozijnen.Bij een complete renovatie plaatsen wij een nieuw kunststof kozijn en vervangen wij het boeideel, de zijwangen en het lood. Het is ook mogelijk om één of meerdere genoemde onderdelen te vervangen. Vraag onze adviseur naar de (technische) mogelijkheden. 

Waarom kiezen voor een dakkapel?

  • Extra leefruimte (waardestijging van het huis)
  • Plaatsing in één dag (Prefab)
  • Volledige afwerking en volledig geisoleerd
  • In alle maten en kleuren
  • Alle dakkapellen zijn uitgerust met Ploeg kozijnen