Snelkozijn

Binnen 10 dagen nieuwe kozijnen!

Soms zijn er van die situaties waarin u snel een nieuw kunststof kozijn nodig heeft. Bijvoorbeeld bij (inbraak)schade, lekkage, houtrot of een spoed opdracht. Voor ons maakt de reden eigenlijk niet uit. Als u met spoed een kunststof kozijn nodig heeft, kunnen wij u dit leveren.

De naam zegt het al, het Ploeg Snelkozijn heeft u (onder voorwaarden) snel in huis. Een snelle levertijd voor de zakelijke markt. Vanuit een beperkt assortiment kan het kunststof kozijnen binnen 10 dagen geleverd worden (af fabriek). Voor deze service betaalt u een meerprijs.

Het Snelkozijn is een kunststof kozijn geproduceerd van profielen die Ploeg kozijnen voor u op voorraad heeft. Hiervoor is een beperkt assortiment beschikbaar (zowel kleur als uitvoering). En alleen geschikt voor opdrachten van maximaal 10 kozijnen.

Vraag uw offerte aan voor het snel leveren van het kunststof kozijn.

Criteria voor het Snelkozijn:

  • Levertijd is 10 werkdagen (na definitief akkoord order en na ontvangst van 100% van de betaling)
  • Orderomvang < 10 kozijnen
  • Levering af fabriek (zonder montage)
  • Keuze uit beperkt assortiment (kleur, uitvoering)
  • Meerprijs voor Snelkozijn
  • Alleen voor zakelijke klanten

Offerte aanvragen

Brochure Snelkozijn

In de brochure leest u alles over het Snelkozijn, welke modellen en kleuren beschikbaar zijn en overige technische specificaties.

Voor meer informatie over het Snelkozijn kunt u terecht bij onze adviseurs zakelijke markt of via snelkozijn@ploegkozijnen.nl.