Prefab kunststof kozijnen

Prefab kunststof kozijnen

Voor zowel nieuwbouw als renovatie biedt Ploeg kozijnen nu ook de kant en klare oplossing. Prefab kunststof kozijnen. Deze kunststof kozijnen worden volledig voorbereid met glas en het stelkozijn. Dit gebeurt allemaal in onze productielocatie te Nieuw-Vennep. Het complete kunststof kozijn kan nu in één keer geplaatst worden op locatie. En hiermee realiseert u een zeer korte doorlooptijd van het bouwproject en verlaagt daarmee de bouwplaatskosten.

Snelle montage

Prefab staat voor vooraf gemaakt. En dat is wat wij doen met de kunststof kozijnen. Alle voorbereiding die vooraf gedaan kunnen worden, voeren we uit in onze productielocatie. En dat betekent ten opzichte van traditioneel bouwen dat het kunststof kozijn compleet voor gemonteerd in één keer geleverd wordt. Waarna het in één keer gemonteerd kan worden. Op deze manier is de woning veel sneller wind- en waterdicht. De prefab kozijnen zijn geschikt voor alle binnenspouwbladen. Of het nu gaat om houtskeletbouw, beton of metselwerk (kalkzandsteen).

Compleet

Bij prefab kozijnen leveren wij maatwerk. Zo kunnen de kunststof kozijnen inclusief stelkozijn, glas en volledig ingepakt met folie geleverd worden. Op deze manier wordt een compleet kozijn op de bouw geleverd dat als één pakket gemonteerd kan worden.

Als klant heeft u het voordeel dat u alles compleet bestelt. Dus geen aparte bestelling voor stelkozijn en/of glas. De maatvoering is daardoor eenduidig en de maatverantwoording is voor Ploeg kozijnen. Het kozijn wordt aangeleverd voorzien van hijslussen.

Stelkozijn

Een andere mogelijkheid is om het prefab kozijn zonder stelkozijn te bestellen. Dit stelkozijn verzorgt u zelf. Het kunststof kozijn wordt verder compleet geleverd. Het glas is gemonteerd en de draaidelen zijn vooraf afgesteld. Dit kozijn wordt ingepakt en voorzien van hijslussen. Ook op deze manier is de woning sneller wind- en waterdicht en heeft u minder handelingen op de bouwplaats.

Wisseldeur

Voor nieuwbouwprojecten kunnen wij ook kunststof wisseldeuren verzorgen. Tijdens de bouw kunnen de woningen hiermee afgesloten worden. En aan het einde van het bouwproject vervangen we de wisseldeur voor de defintieve deur. Dit voorkomt beschadigingen tijdens de bouw.

Maatwerk

De prefab kunststof kozijnen zijn geschikt voor nieuwbouw, voor grote projecten. Maar ook voor de particuliere nieuwbouw woning en/of aanbouw. Door een goede voorbereiding vanaf de beginfase kunnen wij maatwerk leveren. Onze adviseur informeert u hier graag over.

  • Sneller wind- en waterdicht
  • Toepasbaar op alle binnenspouwbladen
  • Maatwerk
  • Flexibel

Referenties