Handleidingen

Op deze pagina een aantal handleidingen overzichtelijk op een rij om u duidelijk te maken hoe u met uw kunststof kozijnen kunt omgaan. In deze handleidingen beschrijven we enkele praktische zaken voor de bediening.

Soms kan het voorkomen dat een kunststof draaikiepraam tegelijkertijd in de draai EN kiepstand staat, het raam gaat niet meer dicht. Dit noemen we ook wel de ‘foutbediening’. Dit is een bekende situatie en zeker geen defect aan het draaikiepraam. Het raamt hangt er scheef bij en vanwege de verkeerd-bedien beveiliging kunt u de kruk niet meer terugdraaien en krijgt u het raam niet meer afgesloten. Met de handleiding kunt u deze ‘foutbediening’ eenvoudig zelf weer oplossen.

Zowel in de zomer als in de winter is het prettig om uw draaikiepramen open te kunnen zetten. Met de zomer en winterstand bij de kunststof kozijnen van Ploeg kozijnen kiest u zelf de ventilatiestand die u wenst. In de zomer kunt u de grote kiepstand gebruiken en in de winter de kleine kiepstand.

Overige handleidingen

De handleidingen op deze pagina zijn nog niet compleet.
Heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact met ons op. Natuurlijk kunt u uw melding ook via onze website doorgeven.