Medewerker productie

Maak jij kunst(stof)? In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. En je werkplek wordt ons technisch bolwerk. Ben jij dol op techniek? Dan is dit de vacature voor jou. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Zagen, lassen, bedienen van diverse machines en het afmonteren van kozijnen dat is wat je gaat doen. Je gaat samenwerken met enthousiaste collega’s. Een goed georganiseerd team onder leiding van onze productieleider. Dit is geen baan van 9 tot 5. Vroeg beginnen, avonddiensten en eventueel zelfs op zaterdag werken, dat maakt voor jou geen verschil. De producten die jij samen met je productiecollega’s maakt, monteren onze monteurs in de woningen en bedrijfspanden van onze klanten. Jouw werk maakt dus echt het verschil.

Ben jij onze productiemedewerker die:

 • Zelfstandig kan werken
 • Kan samenwerken in teamverband
 • Nauwkeurig werkt met een hoge kwaliteitsnorm
 • Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel is
 • Initiatief neemt en meedenkt
 • Een afgeronde MBO opleiding op bouwkundig gebied heeft
 • Bereid is op zaterdag en eventuele avonddiensten te werken

Wie zoeken wij

Wij zoeken collega’s die vanzelfsprekend passen bij onze Ploeg. Wij werken vanuit een sterk servicegerichte bedrijfscultuur. Klantgerichtheid, kwaliteit en servicegericht zijn enkelen van onze kernwaarden. En dat vertaalt zich in de werkwijze over alle afdelingen. Of het nu gaat om klantenservice, productie, montage of onze andere functies. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief zeer goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen.

Wij bieden:

 • Een leuke baan bij een ambitieuze en sportieve organisatie
 • Een informele bedrijfscultuur
 • Een enthousiast team werkvoorbereiding om mee samen te werken
 • Kansen om je zelf te ontwikkelen en een opleiding in de praktijk
 • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband)

Over Ploeg

Ploeg kozijnen is toonaangevend op het gebied kunststof kozijnen. In de productielocatie te Nieuw-Vennep, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Wij werken voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties en aannemers. Alle kozijnen worden gemonteerd door de eigen montageteams van Ploeg. Dat is de kracht van de onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vragen wij dus ook van onze medewerkers. Dagelijks staan zo’n 115 medewerkers garant voor een hoogwaardig advies en product.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Solliciteer dan nu door je CV te mailen naar solliciteren@ploegkozijnen.nl. Een korte motivatie stellen wij op prijs.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Rob Opdam, personeelszaken. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (0252) 500 900.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een korte impressie van de verbouwing van onze productiefabriek


Sollicitatieformulier

Voeg hier uw CV toe. Toegestane bestandsformaten zijn Microsoft Word (.doc of .docx), Microsoft Excel (.xls of .xlsx) en Adobe PDF (.pdf). Bestanden mogen niet groter zijn dan 2 Mb.

Wij verwerken uw gegevens conform AVG zoals beschreven in onze privacyverklaring