Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Calculator Particulieren

Ben jij die calculator die net even verder denkt dan anderen? Die medewerker die begrijpt dat jouw werkzaamheden de sleutel tot het succes zijn? In dit geval de opdracht van onze particuliere klant. Een interessante functie waarin commercie en techniek één worden. Jij werkt het klantgesprek dat onze adviseur heeft gevoerd zelfstandig uit in ons digitale high tech-tekenprogramma. Je hebt daarmee een belangrijke rol in het particuliere klantproces. Met jouw kozijntekeningen en offertes maakt de Ploeg-adviseur de opdracht met de klant rond. Ben jij ambitieus? Commercieel ingesteld? Heb jij interesse in techniek en werk je graag bij een bedrijf waar je jezelf in rap tempo ontwikkelt? Dan biedt Ploeg kozijnen jou deze kans op een leuke job.

Lees verder

2e Monteur

Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Durf jij de stap te maken? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder