Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Marketing en Communicatie medewerker

Bruis jij van de ideeën op het gebied van marketing en communicatie? Content voor de website, Social media en andere (interne en externe) uitingen, dit zijn zomaar wat operationele taken waar jij mee aan de slag gaat. Online staat er veel op onze planning, een volledig nieuwe website rekening houdend met de Buyer en Customer journey. Daarnaast het inrichten van marketing automation. Natuurlijk ga jij hier jouw steentje aan bijdragen

Lees verder

Uitvoerder Montageprojecten

Ben jij de innovatieve Uitvoerder aan wie wij met gerust hart onze projecten op locatie kunnen overlaten? Maak jij samen met de werkvoorbereider en de montageploeg de kernwaarden van Ploeg naar de klant waar? Dan bieden wij jou een interessante baan bij onze Ploeg. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Medewerker Productie

Maak jij kunst(stof)? In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. En je werkplek wordt ons technisch bolwerk. Ben jij dol op techniek? Dan is dit de vacature voor jou. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Lees verder

Calculator/Adviseur Zakelijke Markt

Als Calculator/Adviseur ben jij de schakel naar onze zakelijke klant die op zoek is naar een kwaliteitskozijn van Ploeg kozijnen. Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer!

Lees verder

Projectleider Bouw

Ben jij een enthousiaste Projectleider met oog voor detail? Aan wie we met een gerust hart onze projecten op locatie kunnen overlaten? En die montageteams kan aansturen? Die niet steeds op dezelfde plek werkt, maar graag lekker onderweg is en af en toe op kantoor? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega. Wij zijn op zoek naar een nieuwe Projectleider. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

2e Monteur

Hé Monteur! Kom jij bij onze Ploeg? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nóg mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Kom jij bij onze Ploeg? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nóg mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder