Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Expeditiemedewerker (productie)

Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers, maar kan alleen draaien met gemotiveerde medewerkers. In deze functie sta jij aan de basis van alle producten die uit onze productie rollen. De basis van onze producten zijn de profielen. Jij zorgt voor het voorraadbeheer hiervan en het tijdig klaarzetten van de profielen op orderniveau waardoor onze productie vloeiend verloopt. Hebben we jouw interesse gewerkt? Je bent van harte welkom bij onze Ploeg.

Lees verder

Planner Productie

Jouw werkplek bevindt zich in het centrum van ons technisch bolwerk, de productiefabriek. En met jouw werkzaamheden plan jij de productie van de kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Dit is geen massaproductie, maar maatwerk. Met jouw planning zorg je ervoor dat alle orders vloeiend door de productie lopen. Een belangrijke schakel in het proces, voordat de productiemedewerkers aan de slag gaan met de realisatie van het kozijn. Kun jij uitstekend plannen? Dan ben je van harte welkom bij onze Ploeg.

Lees verder

Expeditiemedewerker

Onze expeditie kun je wel vergelijken met een zoete inval. De hele dag door is het een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en medewerkers van andere afdelingen. Tussen al deze georganiseerde hectiek weet jij je ‘mannetje’ te staan. Door de groei van onze organisatie is ook de hoeveelheid aan werk van ons expeditieteam toegenomen. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een expeditie medewerker die van aanpakken weet. Je bent van harte welkom bij onze Ploeg.

Lees verder

Medewerker productie

Maak jij kunst(stof)? In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. En je werkplek wordt ons technisch bolwerk. Ben jij dol op techniek? Dan is dit de vacature voor jou. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Lees verder

Monteur(s)

Hé monteur, ga jij samen met je collega monteur de zorgeloze montage bij onze klanten verzorgen? Als monteur van Ploeg maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou.
Wij hebben op dit moment ruimte voor meerdere monteurs.

Lees verder