Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Expeditie medewerker

Onze expeditie kun je wel vergelijken met een zoete inval. De hele dag door is het een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en medewerkers van andere afdelingen. Tussen al deze georganiseerde hectiek weet jij je ‘mannetje’ te staan. Door de groei van onze organisatie is ook de hoeveelheid werk van ons expeditieteam toegenomen. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een expeditie medewerker die van aanpakken weet. Je bent van harte welkom bij onze Ploeg.

Lees verder

ICT-medewerker junior functie

Stop maar met zoeken, want in deze functie als ICT-medewerker kun jij al jouw kennis en kunde kwijt. In ons volledig geautomatiseerde bedrijf is het nooit saai. Natuurlijk weten collega’s jou als eerste te vinden als een computer of programma faalt. Dat is alleen maar mooi, want jij lost dit graag voor hen op. Met jouw werk maak je eigenlijk je collega’s altijd blij. En daar word jij weer blij van. In deze nieuwe functie ga je aan de slag met veel operationele zaken maar kun je ook samen met de systeembeheerder (senior functie) de ICT-processen opstellen. Zie jij jezelf al werken bij onze Ploeg?

Lees verder

Teamleider Montage

Spreek jij de taal van de bouw? En weet jij dus prima je weg te vinden tussen onze monteurs en de collega’s van het montageteam op kantoor? Ben jij een people manager die energie krijgt van het samenwerken met en het aansturen van een team van ruim 30 medewerkers. Wie weet pas jij dan wel perfect bij onze Ploeg. 

Lees verder

Projectleider zakelijk

Als Projectleider maak jij samen met de werkvoorbereider en de montageploeg de kernwaarden van Ploeg naar de klant waar. Je bent dé schakel naar onze opdrachtgever, maakt afspraken over de montage en bespreekt de voorwaarden die benodigd zijn voor een kwalitatieve en tijdige montage. Je bewaakt het proces van meerdere projecten op zowel technisch als financieel gebied en stuurt voor deze projecten de montageteams aan. Samen met jouw teams zorg je voor een optimale oplevering van de projecten.

Lees verder

Werkvoorbereider Projecten

Vanwege een ambitieuze groei op het gebied van onze zakelijke projecten willen wij ons topteam uitbreiden met een Werkvoorbereider. Ben jij dé schakel tussen onze klant, de verkoop en onze vakkundige uitvoering?  Kort gezegd, zorg jij ervoor dat de afspraken met de klant worden waargemaakt. Jij bereidt de opdracht voor om een zorgeloze montage mogelijk te maken. Daarmee heb jij direct invloed op het eindresultaat; de prachtige Ploeg kunststof kozijnen. Ga jij voor dit perfecte plaatje? Dan zijn wíj op zoek naar jóu!

Lees verder

Medewerker klantenservice

Wordt onze receptiebalie jouw nieuwe werkplek? Jouw gastvrijheid en klantvriendelijkheid komen in deze functie perfect van pas. Je maakt een uitststekende eerste indruk bij onze klanten, want die eerste persoonlijke kennismaking met Ploeg is vaak via jou. Je bewaart goed overzicht tussen de verschillende taken, waaronder uiteenlopende administratieve werkzaamheden, ook als het erg hectisch en druk is. Het klinkt misschien cliché, maar als medewerker Klantenservice ben je echt ons visitekaartje.

Lees verder

2e Monteur

Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Durf jij de stap te maken? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder