Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

ICT-medewerker junior functie

Stop maar met zoeken, want in deze functie als ICT-medewerker kun jij al jouw kennis en kunde kwijt. In ons volledig geautomatiseerde bedrijf is het nooit saai. Natuurlijk weten collega’s jou als eerste te vinden als een computer of programma faalt. Dat is alleen maar mooi, want jij lost dit graag voor hen op. Met jouw werk maak je eigenlijk je collega’s altijd blij. En daar word jij weer blij van. Eén en één is niet voor niets twee. In deze nieuwe functie ga je aan de slag met veel operationele zaken maar kun je ook samen met de systeembeheerder (senior functie) de ICT-processen opstellen. Zie jij jezelf al werken bij onze Ploeg?

Lees verder

Verkoopadviseur B2C

Voor onze nieuwe collega liggen een aantal prachtige (verkoop)kansen te wachten. Ben jij die commerciële en creatieve medewerker die zichzelf continu wil focussen op klanten? Een echte spin in het salesweb die elke aanvraag (leads) van een klant ziet als een enorme kans. Een kans die je wil scoren? Of het nu om directe verkoop gaat of het maken van een afspraak bij een van onze adviseurs. Jij vindt het een sport om onze particuliere klanten zo goed mogelijk te informeren en te overtuigen van ons product. Direct klantcontact heb je vanuit onze showroom. Werken in deze commerciële functie betekent dat geen dag hetzelfde is. Maar van die hectiek krijg jij juist energie. Zie jij jezelf al werken bij onze Ploeg?

Lees verder

2e Monteur

Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Durf jij de stap te maken? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Medewerker productie

Maak jij kunst(stof)? In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. En je werkplek wordt ons technisch bolwerk. Ben jij dol op techniek? Dan is dit de vacature voor jou. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Lees verder