Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Ploeg kozijnen is toonaangevend op het gebied kunststof kozijnen. In de productielocatie te Nieuw-Vennep, één van de modernste van Nederland, worden de producten op maat voor onze klanten geproduceerd. Wij werken voor particulieren, Vereniging van Eigenaren, woningcorporaties en aannemers. Alle kozijnen worden gemonteerd door de eigen montageteams van Ploeg. Dat is de kracht van de onderneming. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Dat vragen wij dus ook van onze medewerkers. Dagelijks staan zo’n 160 medewerkers garant voor een hoogwaardig advies en product.

Wij zoeken collega’s die vanzelfsprekend passen bij onze Ploeg. Wij werken vanuit een sterk servicegerichte bedrijfscultuur. Klantgerichtheid, kwaliteit en servicegericht zijn enkelen van onze kernwaarden. En dat vertaalt zich in de werkwijze over alle afdelingen. Of het nu gaat om klantenservice, productie, montage of onze andere functies. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief zeer goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen.

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl. Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten voor de nieuwste vacatures.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Meewerkend Voorman Productie

Maak jij kunst(stof) en ben je dol op techniek? Dan is deze baan perfect voor jou! In deze functie stuur jij 10-15 medewerkers aan, voornamelijk in de kozijn afmontage. Geen massaproductie, maar maatwerk. Onze ver geautomatiseerde productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en jij zorgt ervoor dat het productieproces optimaal verloopt. De producten die jij samen met je productiecollega’s maakt, monteren onze monteurs in de woningen en bedrijfspanden van onze klanten. Jouw werk maakt dus echt het verschil. 

Je bent een teamspeler die zichzelf graag ontwikkelt en mensen wil aansturen. Je bent gedreven om goed werk af te leveren en staat het liefst op de werkvloer. Iemand die de afdeling samen met zijn collega’s verder wil verbeteren en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Naast je coördinerende werkzaamheden, vind je het ook leuk om te ondersteunen bij de productiewerkzaamheden en motiveer je het team. In je dagelijkse werkzaamheden kun je dingen goed overzien en stel je prioriteiten. Kortom: een handige alleskunner.

Lees verder

Technisch Productie Medewerker

Maak jij kunst(stof) en ben je dol op techniek? Dan is deze baan perfect voor jou! In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie, maar maatwerk. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Lees verder

2e Monteur

Hé Monteur! Kom jij bij onze Ploeg? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of een schuifpui waar onze klanten naar hebben uitgekeken. Aan het einde van de dag is hun huis nóg mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij blij van tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Kom jij bij onze Ploeg? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of een schuifpui waar onze klanten naar hebben uitgekeken. Aan het einde van de dag is hun huis nóg mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij blij van tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder