Kom jij bij onze Ploeg?

Werken bij Ploeg kozijnen

Op deze pagina een overzicht van de actuele vacatures. 

Omdat steeds meer klanten Ploeg kozijnen weten te vinden, zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde en kwalitatief goede medewerkers die bereid zijn een stapje meer te doen. De kracht van het team vinden wij erg belangrijk. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit. En onze medewerkers presteren met plezier. 

Ben jij geïnteresseerd in werken bij Ploeg kozijnen maar is er geen vacature die aansluit bij jouw ambitie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via solliciteren@ploegkozijnen.nl.

In onze 'privacyverklaring sollicitanten' kun je lezen hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. 

Medewerker Klantenservice (bijbaan)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan, dan is dit je kans. Op zaterdag is het in onze showroom altijd een gezellige drukte, de drukste dag van de week. Vanaf 10.00 uur is het een komen en gaan van bezoekers die geadviseerd worden. Jij bent voor iedereen de spin in het web die precies weet waar de klant voor komt en geeft deze volgorde door aan onze adviseurs. Je houdt je daarnaast bezig met diverse receptiewerkzaamheden, zoals het telefonisch klantcontact. Een leuke functie waarbij geen zaterdag hetzelfde is. Je gaat je dus zeker niet vervelen.

Lees verder

Projectleider projecten

Als Projectleider maak jij samen met de werkvoorbereider en de montageploeg de kernwaarden van Ploeg naar de klant waar. Je bent dé schakel naar onze opdrachtgever, maakt afspraken over de montage en bespreekt de voorwaarden die benodigd zijn voor een kwalitatieve en tijdige montage. Je bewaakt het proces van meerdere projecten op zowel technisch als financieel gebied en stuurt voor deze projecten de montageteams aan. Samen met jouw teams zorg je voor een optimale oplevering van de projecten.

Lees verder

2e Monteur

Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

1e Monteur

Hé Monteur! Durf jij de stap te maken? Als monteur van Ploeg kozijnen maak je mensen blij. Jij monteert de nieuwe kozijnen, deuren of schuifpui waar ze naar uitgekeken hebben. En aan het einde van de dag is hun huis nog mooier geworden. Daar worden zij vrolijk van. Word jij vrolijk van blije mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Expeditiemedewerker

Onze expeditie kun je wel vergelijken met een zoete inval. De hele dag door is het een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en medewerkers van andere afdelingen. Tussen al deze georganiseerde hectiek weet jij je ‘mannetje’ te staan. Door de groei van onze organisatie is ook de hoeveelheid aan werk van ons expeditieteam toegenomen. Daarom zijn wij per direct op zoek naar een expeditie medewerker die van aanpakken weet. Je bent van harte welkom bij onze Ploeg.

Lees verder

Medewerker productie

Maak jij kunst(stof)? In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie maar maatwerk. En je werkplek wordt ons technisch bolwerk. Ben jij dol op techniek? Dan is dit de vacature voor jou. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag.

Lees verder