Uitstekende service

Ploeg kozijnen bestaat uit deskundige medewerkers die varen op onze jarenlange ervaring en werken volgens de nieuwste inzichten en technieken. Betrokken medewerkers voor wie betrouwbaarheid en kwaliteit de belangrijkste drijfveren zijn. En die niet eerder naar huis gaan voordat de ingeplande orders gereed zijn voor montage bij onze klanten thuis.

En na de montage houdt het natuurlijk niet op. Want onze klanten kunnen rekenen op onze Service en Onderhoud.

Serviceprijs

Niet voor niets won Ploeg kozijnen in 2013 de ‘Serviceprijs van het jaar 2013’. De prijs die als doel heeft de kwaliteit van de service in Nederland te verbeteren. Er is gestart met 658 kandidaten waarbij volgens een knock-out systeem na iedere ronde de sterksten door mochten. Naast Ploeg kozijnen bereikten deze bedrijven de finale: ATAG Nederland B.V., Canon Nederland N.V., Carrier Bedrijfskoeling Nederland B.V., SOLARLUX Nederland B.V.

Klantreacties

Onze klanten reageren enthousiast: ‘Ze zijn altijd eerlijk en open. Servicemedewerkers zijn enthousiast, werken accuraat en laten alles keurig achter’. Ploeg kozijnen vindt het belangrijk dat de klant tevreden is.

Onze klanten vertellen

Bij Ploeg kozijnen kunt u rekenen op een uitstekende service.