Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel

De houten kozijnen aan de achterkant van deze woning aan de Rembrandt van Rijnsingel in Roelofarendsveen zijn vervangen door kunststof kozijnen. De bewoners van deze woning kozen voor comfort. Comfort omdat ze nooit meer hoeven te schilderen, de kozijnen wind- en waterdicht zijn en daarnaast comfort met het toegepaste HR++ isolatieglas.

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleurencombinatie Crème wit (RAL 9001) en donker groen (RAL 6009).

Het kozijn op de begane grond is voorzien van een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Voor de ramen van dit kozijn is gekozen voor een ScreenLine®, jaloezieën tussen het HR++ isolatieglas.

Het hang- en sluitwerk van de draaikiepramen voldoet aan de richtlijnen volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Voor de optimale ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters toegepast. De draaikiepramen zijn daarnaast voorzien van inzethorren. Het houtwerk tussen de kozijnen op de eerste en tweede verdieping is vervangen door kunststof gevelbekleding.