Roelofarendsveen

Pieter Brueghellaan

Bij deze hoekwoning in Roelofarendsveen zijn alle houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal en voorzien van houtnerfstructuur. De kleuren van de kozijnen zijn crème wit (RAL 9001) en staalblauw (RAL 5011). Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas.

Aan de achterkant van de woning is de deur met het kozijn in de huiskamer vervangen door een schuifpui (profielserie Monorail).

Het hang- en sluitwerk bij de draaikiepramen voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Bovendien zijn speciaal voor de draaikiepramen inzethorren geplaatst waarbij het frame ook in de kleur staalblauw is uitgevoerd. Voor de optimale ventilatie in de woning zijn ventilatieroosters toegepast.

De voordeur is samengesteld uit het assortiment Ploeg voordeuren (type K107). Deze voordeuren zijn naar eigen smaak samen te stellen door de vorm, kleur en afwerking te kiezen. In de voordeur is figuurglas toegepast. De balkondeur is een draaikiepdeur. En ook de achterdeur sluit naadloos aan op deze deuren. Bij de voor- en achterdeur is een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel geplaatst. Het hang- en sluitwerk van de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (SKG** en kerntrekbeveiliging).