Roelofarendsveen

Noorderhemweg

Aan de Noorderhemweg in Roelofarendsveen is een nieuwe woning gebouwd. Ploeg kozijnen produceerde en monteerde de kunststof kozijnen in deze woning. 

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte Retro profielserie. Dit is het blokprofiel met Houtverbinding look (HVL). De kleuren zijn zuiver wit (RAL 9010) en daarnaast antraciet grijs (RAL 7016). 

De voordeur is voorzien van een vleugel overdekkend voordeurpaneel in de kleur antraciet grijs. Het paneel is aan de buiten- en binnenzijde uitgevoerd met kunststof ornamenten. De deurkozijnen zijn uitgevoerd in het Flex profiel en voorzien van een ISOSTONE® kunststeen onderdorpel, kleur zwart.

De draaikiepramen zijn uitgevoerd met verdektliggende scharnieren volgens de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Voor de goede ventilatie van de woning zijn ventilatieroosters boven op het kozijn toegepast, deze zijn onzichtbaar verwerkt achter de buitengevel.

Voor de draaikiepramen zijn inzethorren geleverd speciaal voor kunststof kozijnen. Het frame is in dezelfde kleur uitgevoerd als de kozijnen. Het toegepaste glas in de ramen is HR++ isolatieglas.