Peize

In de kop van Nederland vlak bij Groningen is in Peize deze nieuwbouw woning gebouwd. De eigenaar heeft gekozen voor onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. De kleur en gekozen kozijnprofielen geven deze woning een eigentijdse en moderne uitstraling.

Voor deze woning zijn verschillende profielen toegepast. Voor de schuifpui het Monorail profiel waarbij de kozijnen direct naast de schuifpui zijn uitgevoerd in het Royal profiel. Op deze manier is er één uitstraling van deze gehele pui gecreëerd. Alle overige kozijnen in deze woning zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex. Met toepassing van een ISOSTONE® kunststeen onderdorpel, kleur zwart.

De gekozen kunststof kozijnen en de glaskeuze leveren een positieve bijdrage aan het energielabel van deze woning. En de bewoners genieten van een comfortabele woning.

De kozijnen zijn aan de binnen- en buitenkant uitgevoerd in de kleur grijs aluminium decoroc (RAL 9007).

Voor de voordeur is gekozen voor een vleugel overdekkend voordeurpaneel (binnen- en buitenzijde) in dezelfde kleur als de kozijnen. Er is een groot assortiment voordeurpanelen waaruit gekozen kan worden. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtingen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).