Papenveer

Anjerstraat

Bij deze woning aan de Anjerstraat in Papenveer zijn de kozijnen vervangen. Aan de voor en achterzijde zijn er inzethorren geplaatst. De kozijnen behouden de komende tientallen jaren dezelfde kwaliteit en uitstraling.

Uitvoering en kleur

De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal. De kleur van de kozijnen aan de buitenzijde is crème wit (RAL 9001). Aan de binnenzijde van de kozen en draaidelen is gekozen voor de kleur wit (RAL 9016). De draaidelen hebben aan de buitenzijde de kleur wijnrood met houtnerf (RAL 3005).  Voor de goede ventilatie in de woning zijn de ramen uitgevoerd met ventilatieroosters

Glas

Het toegepaste glas in de ramen is HR++. Dit is eenvoudig gezegd twee lagen glas. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie. Bij Ploeg is er een ruim assortiment van glas die geheel aan te passen is.

Voordeur en achterdeur

De voordeur is gekozen uit het assortiment Ploeg deuren en zijn daardoor op maat samen te stellen. In de voordeur is gekozen voor een Ami brievenbus. De deuren voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Raamdecoratie

Bij de kozijnen op de eerste etage en de deur aan de achterzijde zijn inzethorren geplaatst. Op de eerste etage is een screen geplaatst die elektrisch bediend wordt middels een draadloze schakelaar.