Nieuwe Wetering

Noordveenweg

De bewoners van deze woning in Nieuwe Wetering, aan de Noordveenweg bij de brug, zijn er nog steeds erg gelukkig. ‘Het is al jaren een heerlijk plekje, dat we per toeval vonden. Binnen één dag kochten we het. Daar hebben we nog altijd geen spijt van. Een eigen huis aan de waterkant was een droom die uitkwam.’

Bekijk hier het hele artikel - verschenen in Hier in de Regio (editie 6 - 2019)

Uitvoering

De toegepaste profielen zijn van het merk Deceuninck. De kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Zendow Royal. De kozijnen en draaidelen zijn waar mogelijk voorzien van Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. De kozijnen en draaidelen zijn aan de buitenzijde uitgevoerd met Hout Verbinding Look (HVL- verbindingen). De draaikiepramen zijn uitgevoerd conform de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) met een aluminium afsluitbaar krukje en aluminium scharnierkapjes. Tevens zijn de draaikiepramen uitgevoerd met een extra zomer-/winterstand in het draaikiepbeslag.

Kleur

De kozijnen en draaidelen aan de binnen- en buitenzijde zijn uitgevoerd in de kleur Zuiver Wit 1019 houtnerf (RAL 9010). 

Glas

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas (U-waarde van 1,1 W/m2K).

Meer weten over deze renovatie? Een van onze adviseurs helpt u graag verder! Bel voor meer informatie (0252) 500 900 of mail naar info@ploegkozijnen.nl.

Of vraag vrijblijvend een offerte aan.