Koudekerk aan den Rijn

Kerklaan

Bij deze woning zijn alle kozijnen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen. Zowel houten kozijnen als verouderde kunststof kozijnen zijn vervangen omdat het niet meer voldeed aan de wensen qua uitstraling. De nieuwe kunststof kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleur palissander met houtnerfstructuur. De binnenkant van de kozijnen is crème wit (RAL 9001). De achterdeur en de naast gelegen kozijnen zijn uitgevoerd in de vlakke profielserie Flex. Op de begane grond is daarnaast een schuifpui geplaatst met de profielserie Monorail.

Het hang- en sluitwerk in de draaikiepramen en de deuren voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Voor de optimale ventilatie in de woning zijn in diverse ramen ventilatieroosters geplaatst.

De voordeur is uitgevoerd met een Polytec voordeurpaneel. Zowel de voordeur als achterdeur zijn uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. In de voordeur is figuurglas (HR++ isolatieglas) toegepast.

Het toegepaste glas is HR++ isolatieglas en waar vereist volgens de NEN 3569 regeling (Risicobeperking van lichamelijk letsel door brekend en vallend glas) is gelaagd veiligheidsglas toegepast.

Om de ongewenste insecten buiten de deur te houden is bij de achterdeur een plissé vouwhordeur gemonteerd. De kleur van het frame sluit aan op de kleur van het kozijn.