Hoogmade

Pieter van Hemerenplantsoen

Bij deze hoekwoning in Hoogmade zijn de houten kozijnen op de begane grond aan de voorkant en de uitbouw van de woning vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Royal in de kleurencombinatie crème wit (RAL 9001) en staalblauw (RAL 5011).

De nieuwe voordeur en achterdeur komen uit het assortiment Ploegdeuren. Deze zijn naar eigen smaak samen te stellen door zowel de vorm, kleur als afwerking te kiezen. Deze deur is uitgevoerd met een zwarte ISOSTONE® kunststeen onderdorpel. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De draaikiepramen zijn voorzien van ventilatieroosters voor de optimale ventilatie in de woning en bovendien uitgevoerd met hang- en sluitwerk dat voldoet aan de richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). De draaikiepramen zijn bovendien voorzien van inzethorren. De kozijnen zijn voorzien van HR++ isolatieglas, waarbij voor enkele ramen is gekozen voor een ScreenLine®. Bij deze ramen zijn de jaloezieën tussen het glas geplaatst.

In de uitbouw is het houten kozijn dat bovenaan de muur was geplaatst vervangen door openslaande deuren. Hiervoor is de stenen muur ingezaagd waarna er ruimte was voor de nieuwe stolpdeuren.