Hillegom

Ockenburg

Deze bungalow in Hillegom is onlangs compleet gerenoveerd door de plaatsing van nieuwe, kunststof kozijnen. Hierdoor heeft de woning een moderne, frisse look gekregen. Tot groot genoegen van de bewoners!

Uitvoering

De toegepaste profielen zijn van het merk Deceuninck. De kozijnen zijn uitgevoerd in de verdiepte profielserie Zendow Royal. Kozijnen en draaidelen zijn op diverse plekken voorzien van Linktrusion in plaats van gegalvaniseerd staal. De draaikiepramen zijn uitgevoerd volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Het zogenaamde bloemkozijn is in een kader voor de gevel geplaatst. De rechter zijgevel aan de rechterkant op de begane grond is uitgevoerd met het omgedraaide Royal-profiel (dit geeft een verdiept liggend effect aan de binnenzijde). 

Kleur

De kozijnen en draaidelen aan de buitenzijde zijn uitgevoerd in de kleuren kwarts grijs houtnerf (RAL 7039). De draaidelen van de deur aan de binnenzijde hebben de kleur crème wit glad (RAL 9001). 

Glas

Het toegepaste glas in het voordeurpaneel is HR++ isolatieglas (type Helder glas). Overige kozijnen hebben HR++ isolatieglas en HR++ isolatie-/figuurglas, type Satinato. De keuze van glas is afhankelijk van uw persoonlijke woonsituatie.

Raamdecoratie

Jaloezieën tussen het HR++ isolatieglas zijn van het merk ScreenLine® en zijn te kantelen en optrekbaar.  De kleur van de jaloezieën is 157 Zilver.

Let op: wij verzorgen alleen raamdecoratie voor kunststof kozijnen geproduceerd door Ploeg kozijnen. De raamdecoratieproducten worden bevestigd zonder boren of schroeven!