Waarom kiezen voor Ploeg kozijnen?

Eigen productie en montage:

Voor u betekent dit dat:

  • Uw kozijnen speciaal voor u worden geproduceerd (volgens uw specifieke wensen);
  • Ploeg optimaal rekening houdt met uw gewenste montage datum;
  • Dat uw kozijnen worden gemonteerd door ervaren en vakkundige Ploeg monteurs
  • Dat Ploeg uw verwachtingen kan waarmaken.

Ploeg produceert alle kunststof kozijnen in eigen huis, op de productlocatie in Nieuw Vennep. Alle kozijnen worden gemonteerd door eigen Ploeg monteurs.

Maatwerk:

Iedere woning is uniek en voor ons is ieder kozijn uniek. Dat betekent dat u het gewenste kozijn bij Ploeg kunt vinden. Dat u als klant keuze vrijheid heeft in profiel, kleur en uitvoering.

Daarom kunnen onze klanten kiezen voor maatwerk kozijnen, deuren of schuifpuien in elke gewenste afmeting en stijl – van landelijk tot industrieel en van traditioneel tot modern. Dat is maatwerk van de vakman (m/v).

Keurmerken:

Keurmerken zoals Komo, VKG, SKG, PKVW etc geven zekerheid dat onze producten en diensten voldoen aan kwaliteits/veiligheidseisen van vastgestelde onafhankelijke instanties.

U hebt de zekerheid van kwaliteit, (inbraak) veiligheid en garantie. Zo kunt u met een gerust en veilig gevoel van uw kozijnen genieten.

Afspraak = afspraak

U hebt duidelijkheid en weet waar u aan toe bent. Dit geeft u gewenste helderheid van zaken waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ervaring sinds 1980

Bijna 35 jaar ervaring in het produceren en monteren van kunststof kozijnen. U profiteert van onze jarenlange ervaring. Van iedere situatie hebben wij de kennis al in huis, waardoor wij u een goede oplossing kunnen bieden.

Innovatief:

U maakt altijd gebruik van de laatste trends en technieken in kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien.  Ploeg past de nieuwste ontwikkelingen in de branche toe.

Persoonlijk advies:

U krijgt de oplossing die aansluit op uw persoonlijke wensen en tevens adviseren wij u over de zaken waar u wellicht zelf niet aan gedacht heeft. Ploeg neemt de tijd voor een persoonlijk advies bij u thuis of in de showroom in Nieuw Vennep.  

Wij inventariseren uw specifieke wensen en denken mee naar een vakkundige oplossing, die bij uw situatie past.

Duidelijke offerte:

U kunt eenvoudig controleren of uw wensen goed zijn omschreven. Dit geeft u duidelijkheid, vertrouwen en een goed gevoel.

Compleet assortiment:

Ploeg kozijnen heeft een groot gamma aan producten waar de klant uit kan kiezen.

Eén leverancier voor al uw wensen op gebied van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien. Op deze manier kunt u de gewenste product oplossing bij Ploeg kunt vinden.

Goede service:

Ploeg kozijnen heeft een klantgerichte werkwijze van advies tot nazorg.

U kunt blijvend genieten van goedwerkende producten.