Ben jij de Uitvoerder aan wie wij met een gerust hart onze projecten op locatie kunnen overlaten? Maak jij samen met de werkvoorbereider en de montageploeg de kernwaarden van Ploeg naar de klant waar? Dan bieden wij jou een interessante baan bij onze Ploeg. Werken op kantoor, werken op de bouw en werken vanuit huis. Als Uitvoerder bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep is geen dag hetzelfde, want ieder project heeft zijn eigen uitdagingen. Deze uitdagingen houden jou scherp, waardoor je ieder project optimaal aan de klant oplevert. Dat betekent veel samenwerken en veel afwisseling in werk en locatie. Kom jij ons team versterken?

Als Uitvoerder bent je de schakel in de samenwerking met onze montagepartners. Je bent vaak op de bouw aanwezig en hebt zo contact met onze opdrachtgever. Je bewaakt de planning, regelt dat de logistiek uitstekend verloopt en zorgt voor de zorgeloze montage volgens de geldende normen en kwaliteitseisen. Met jouw innovatieve en improvisatie kwaliteiten lever je die impulsen om ons proces continue te verbeteren. En daarmee verras je ook onze opdrachtgevers. Als de klus geklaard is, lever jij de projecten op en zorgt indien nodig voor een correcte afhandeling en nazorg. Deze vacature is voor jou een kans op een interessante en afwisselende functie bij onze Ploeg.

Wat ga je doen?

Jouw dag start met een goede bak koffie, collega’s en jouw administratieve werkzaamheden. Na een werkbespreking vertrek je naar een van jouw projecten, waar je met de uitvoerders en opdrachtgever spreekt en kijkt hoe het met de monteurs gaat. Als Uitvoerder werk je aan verschillende soorten zakelijke projecten. Dit varieert van kleinere projecten met een tiental woningen tot grote klussen met honderden woningen. De ene keer gaat het om nieuwbouw voor een woningcorporatie, de andere keer om renovatie voor een VvE. Jij houdt goed het overzicht tussen de verschillende projecten en opdrachtgevers. Ook houd je je bezig met het:

 • Adviseren over technische zaken en planning;
 • Bepalen van maatvoering en detaillering;
 • Aansturen van de montageteams.

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij iemand met goede communicatieve vaardigheden. Jij bent tenslotte de schakel naar de klant. Je stuurt de montageteams aan, dus ook leidinggevende kwaliteiten komen goed van pas. Je kunt goed plannen en organiseren en je gaat slim en innovatief te werk. Ambitie om jezelf te ontwikkelen en door te groeien? Super, dat zien we graag terug! Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding, in de richting van Bouw of Techniek;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als uitvoerder in de bouw, kozijnmontage of een soortgelijke branche;

Wat bieden wij?

Jij leidt onze projecten in goede banen, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.900,00 – € 4.750,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • Een auto van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een Microsoft Surface laptop en telefoon van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?
Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de coördinator van jouw team en de manager van jouw afdeling. We horen graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.