Technisch Productie Medewerker

Maak jij kunst(stof) en ben je dol op techniek? Dan is deze baan perfect voor jou! In deze functie maak je de mooiste kozijnen, schuifpuien en deuren voor onze klanten. Geen massaproductie, maar maatwerk. Onze productiefabriek in Nieuw-Vennep bestaat uit moderne machines en computers. Na een goede inwerkperiode kun jij zelfstandig aan de slag. 

Medewerker Productie

Ben jij dol op techniek?

Zagen, lassen, het bedienen van diverse machines en het afmonteren van kozijnen, dat is wat je gaat doen. Je komt terecht in een enthousiast en goed georganiseerd team onder leiding van onze productieleider. In deze functie werk je op flexibele tijden. Geen dag is dus hetzelfde. Vroeg beginnen, avonddiensten en eventueel zelfs op zaterdag werken, dat maakt voor jou geen verschil. De producten die jij samen met je productiecollega’s maakt, monteren onze monteurs in de woningen en bedrijfspanden van onze klanten. Jouw werk maakt dus echt het verschil. 

Ben jij de productiemedewerker die:

 • Zelfstandig en in teamverband kan werken.
 • Een achtergrond heeft in de techniek.
 • Nauwkeurig werkt.
 • Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel is.
 • Ervaring heeft in een soortgelijke functie of opgeleid wil worden tot vakman (junior).
 • Bereid is op zaterdag en eventuele avonddiensten te werken.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie (40 uur) bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een pensioenregeling, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging, dus genoeg tijd voor ontspanning!

 

Wil jij bij onze Ploeg horen

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan naar de functie van Technisch Productie Medewerker . Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar uw collega's?

Martien Akerboom

Owen den Outer

Operationeel Manager
Owen den Outer Operationeel Manager
Met zijn visie en kennis geeft Owen invulling aan de logistieke organisatie van het bedrijf. Hij zet zich iedere dag in om het productie en expeditie proces te optimaliseren en verder te digitaliseren zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Martien Akerboom

Paul Färber

Productieleider
Paul Färber Productieleider
Alle kunststof kozijnen worden bij Ploeg geproduceerd op de productielocatie in Nieuw-Vennep. Dit onder leiding van Paul Färber. Hij bewaakt daarbij de technische mogelijkheden zodat u jarenlang plezier heeft van uw kunststof kozijnen. Paul is daarnaast betrokken bij de technische innovaties en is lid van de Technische Commissie van Ploeg.
Martien Akerboom

Tim Olijerhoek

Voorman Productie
Tim Olijerhoek Voorman Productie
Een goed gestroomlijnd productieproces, daar wordt Tim blij van. Tim is hét aanspreekpunt voor zijn collega’s bij Productie. Op de werkvloer zorgt hij o.a. voor de capaciteitsplanning. Alles om het productieproces zo effectief en vlekkeloos te laten verlopen.
Martien Akerboom

Barry van der Zwet

Medewerker Productie
Barry van der Zwet Medewerker Productie
Barry is medewerker Productie.