Advies op maat, daar sta jij voor. Vanuit onze showroom in Nieuw-Vennep voorzie jij de klant van passend advies. Jij weet de wensen van de klant naadloos om te zetten in een offerte en uiteindelijk een order. Als Showroom Adviseur Kunststof kozijnen bij Ploeg kozijnen werk je vanuit een hecht salesteam, met als motto ‘Presteren met plezier’. En goed om te weten: wij leren je alles wat je over kunststof kozijnen moet weten!

Wat ga je doen?

Deze vacature is ontstaan door uitbreiding van Ploeg kozijnen. De vraag naar kunststof kozijnen is namelijk groot. Aan jou de taak om hierop in te spelen, waarbij kwaliteit het altijd moet winnen van kwantiteit. Als adviseur heb je veel persoonlijk contact met klanten. Tijdens het adviesgesprek voorzie je de klant van advies op maat en laat je geen vraag onbeantwoord.  Werken op zaterdag vind je geen probleem, want je weet dat dit dé dag is waarop jij kan scoren! Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het:

 • Geven van passend advies aan de klant
 • Uitwerken van offertes en het beheren van het offertetraject
 • Ondersteunen van jouw collega-adviseurs bij aanvragen en calculaties

Heb je al wat relevante saleservaring op zak? Mooi meegenomen, want dat komt in deze functie goed van pas! Heb je nog geen ervaring? Ook dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Je krijgt namelijk veel ondersteuning, je wordt uitgebreid ingewerkt en je leert alles over kunststof kozijnen.

Wie ben jij?

Of je nu als gemotiveerde starter of als ervaren adviseur binnenkomt, jij hebt binnen no-time jouw draai in het team gevonden. Daarom zoeken we een echte teamplayer met sterke communicatie skills en de ambitie om door te groeien binnen de organisatie. Je gaat klantgericht te werk en schakelt moeiteloos met de andere afdelingen. Daarnaast heb je een commerciële, resultaatgerichte instelling en heb je een mbo+/hbo diploma op zak (Commerciële Economie, Accountmanagement, Communicatie & Marketing of een vergelijkbare opleiding).

Wat bieden wij?

Als ons nieuwe sales-talent bieden we jou het volgende aan:

 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 3.500,00 (afhankelijk van relevante werkervaring);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop en telefoon van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke- en expeditiekantoor. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Adviseur Kunststof kozijnen werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg. Deels op kantoor en deels vanuit onze sfeervolle showroom.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier. 

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Ed Kerkvliet

Ed Kerkvliet

Adviseur Particulieren
Ed Kerkvliet Adviseur Particulieren
Heeft u een (online) aanvraag gedaan of bezoekt u onze showroom? Dan is de kans groot dat u door Ed geadviseerd wordt. Samen kijken we naar uw wensen en bespreken direct de mogelijkheden. Ieder kunststof kozijn is voor ons maatwerk, dus er is altijd een keuze die voldoet aan uw verwachtingen.
Rien Akerboom

Rien Akerboom

Adviseur Particulieren
Rien Akerboom Adviseur Particulieren
Wanneer u een afspraak maakt voor advies over uw kunststof kozijnen is de kans groot dat Rien u hierover adviseert. Door zijn ervaring binnen Ploeg weet hij precies wat voor u de beste mogelijkheden zijn.
Sven Hoogenboom

Sven Hoogenboom

Adviseur Particulieren
Sven Hoogenboom Adviseur Particulieren
Als Adviseur Particulieren heeft Sven veel telefonisch contact met de websitebezoekers die een online aanvraag doen. Uw wensen en verwachtingen zijn voor hem het startpunt om de mogelijkheden te onderzoeken.
Bert van Dansik

Bert van Dansik

Adviseur Particulieren
Bert van Dansik Adviseur Particulieren
Enthousiast en betrokken staat Bert altijd klaar voor onze Ploeg-klanten. U vindt hem in de showroom, waar hij uw persoonlijke wensen en behoeften vertaalt naar de beste oplossing voor uw woning en woonsituatie.