Tevreden klanten, snelle en goede herstelwerkzaamheden en een mooi eindresultaat. Dat is jouw doel als Servicemonteur bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep. In deze functie werk je iedere dag op een andere locatie, waar je naartoe rijdt in jouw auto van de zaak. Klinkt goed? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur voor Nazorg Particulieren bij Ploeg kozijnen kom je iedere werkdag bij verschillende klanten over de vloer. Jij werkt de meldingen op het gebied van nazorg af bij onze particuliere klanten. Of het nu gaat om een raam dat niet meer sluit, een deur die moet worden bijgesteld of het opnieuw afwerken/herplaatsen van een kozijn; jij zorgt voor een tevreden klant. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

 • uitvoeren van herstelwerkzaamheden volgens de richtlijnen van het VKG Keurmerk;
 • noteren, rapporteren en onderbouwen van jouw bevindingen op locatie;
 • terugkoppelen van verbeterpunten en -voorstellen aan jouw team en coördinator.

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en oplossingsgericht. Dat is ook wel nodig, want als Nazorg monteur ga je zelfstandig op pad om problemen bij de klant te verhelpen. Daar ligt voor jou ook de uitdaging: ieder herstel zie je als een kans om de klant tevreden te stellen. Daarnaast:

 • heb je ervaring als (nazorg)monteur op het gebied van kozijnmontage/bouwtechniek;
 • communiceer je makkelijk met klanten en collega’s;
 • heb je ervaring met montage van kunststof.

Wat bieden wij?

Als onze nieuwe Nazorg (service) monteur bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris van € 2.430,00 – € 3.750,00 (op basis van relevante werkervaring);
 • Een leaseauto van de zaak;
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop en telefoon van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.
Sbb Beeldmerk

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Nazorg monteur start je je dag op ons kantoor aan de Haverstraat en spreek je de klussen door op ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 29 augustus naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Coen Hup

Coen Hup

Teamleider Montage
Coen Hup Teamleider Montage
Coen is Teamleider Montage bij Ploeg kozijnen. Samen met het montageteam zorgt hij ervoor dat u als klant precies weet wat u kunt verwachten en dat het montageproces zo soepel en vlekkeloos mogelijk verloopt. Heeft u vragen over de montage bij u thuis? Coen staat voor u klaar!
Hans Bouwmeester

Hans Bouwmeester

Projectleider Particulieren
Hans Bouwmeester Projectleider Particulieren
Hans werkt al vele jaren in de branche. Zijn kennis en ervaring komen in zijn functie als Projectleider Particulieren goed van pas. Vol enthousiasme begeleidt hij de monteurs die bij u komen monteren. Zo weet u zeker dat bij de montage alles gaat zoals u afgesproken heeft