Wil jij meewerken aan de groei van Ploeg kozijnen tot dé kozijnspecialist van Nederland? Met jouw talent kun je enorm veel bijdragen aan deze ambitieuze doelstelling. Zo kun je helemaal losgaan op het gebied van online marketing. Van SEO, SEA, CRO tot social media; jij gaat de juiste (online) marketinginstrumenten inzetten. Deze vacature bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep biedt jou echt volop afwisseling. Met jouw inzet en onze begeleiding ontwikkel jij je in no time. Dat en nog veel meer maakt deze job nu zo leuk.

Wat ga je doen?

Alles wat we doen heeft als doel de leadstroom op gang te brengen en te houden. Kwalitatieve leads waarmee onze sales collega’s de orders kunnen sluiten. Je gaat aan de slag met de vele data die beschikbaar is en kunt deze goed analyseren. Je signaleert kansen en verbeteringen en optimaliseert de online klantreis. Voor die klantreis kom je met initiatieven om nog meer en betere leads te genereren.

Het inrichten van de marketing automation is een teamdoelstelling voor 2023, waar jij dus ook jouw activiteiten voor gaat inzetten. Het mooie aan deze functie is dat Je direct resultaat kunt boeken met jouw werkzaamheden. Want aanpassingen aan onze website voer je direct door in Umbraco (cms). De Marketing Automation flow kun je zelf in ons CRM-systeem opvoeren. Dit pakket is bovendien ook een belangrijke databron waar jij uit kunt putten.

Iedere werkdag is lekker dynamisch, waarbij je continue schakelt tussen de diverse werkzaamheden. Als team pakken we de (door)ontwikkeling van de online marketing verder op, uitbouwend naar de implementatie van e-commerce op onze website. En binnen deze uitdagende en gave projecten houd jij de regie over jouw eigen ontwikkeling.

Vacature Online Marketing Medewerker
 • check

  SEO, SEA, CRO, Social Media

  In samenwerking met ons online marketingbureau ontplooi je diverse activiteiten waarmee we onze potentiële klanten in de see, think, do en care fase weten te bereiken.

 • check

  Marketing automation inregelen en optimaliseren

  Het optimaliseren van automatische e-mailflows en opzetten van nieuwe e-mailflows op basis van de customer journey.

 • check

  Analyses van data uit CRM en Google Analytics

  Je zit boven op de data om op deze manier actueel met advies te komen voor leadwerving. Zo kun je dagelijks de trends volgen.

Wie ben jij?

Jij bent positief en kritisch ingesteld. Je werkt graag met collega’s samen. Je snapt hoe online marketing in elkaar zit. En stiekem spring je een gat in de lucht als er een overleg met ons online marketingbureau op de planning staat. Want daarmee kun je als sparringpartner samen nieuwe activiteiten ontplooien.

Ons Marketingteam werkt voor zowel de particuliere als zakelijke markt, maar ook voor Ploeg corporate. Deze diversiteit in aandachtsgebieden geven jou energie en je kunt uitstekend omgaan met die afwisseling in werkzaamheden. Je vindt het heerlijk om zelfstandig te werken, maar stapt ook proactief af op collega’s. Je bent kritisch op de input die je krijgt en neemt een

adviserende rol aan tegenover andere afdelingen. Jij gaat achter de informatie aan, stuurt en begeleidt de diverse overleggen met afdelingen die nauw samenwerken met Marketing.

Genoeg over werk: jij bent gewoon gezellig, sociaal, hebt een goede dosis humor en laat je niet snel uit het veld slaan. Dan pas je perfect bij onze Ploeg.

 • Hbo-diploma in de richting van Online Marketing/Commerciële economie;
 • Je bent analytisch;
 • Je toont initiatief en gaat proactief op zoek naar trends in de markt.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe online-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 32 -40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 1.900,00 – € 3.500,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Jij werkt vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Connie van der Hoorn-

Connie van der Hoorn-

Marketing & Communicatie Adviseur
Connie van der Hoorn- Marketing & Communicatie Adviseur
Connie is met haar jarenlange ervaring en uitgebreide kennis de adviseur op het gebied van marketing en communicatie voor zowel B2C, B2B en Corporate. Online marketing is hierin een belangrijk speerpunt. Vanuit haar functie als adviseur is zij bij veel projecten betrokken.
Yvette Knaapen

Yvette Knaapen

Marketing & Communicatie Medewerker
Yvette Knaapen Marketing & Communicatie Medewerker
Samen met het marketingteam is Yvette verantwoordelijk voor alle marketing- en communicatieuitingen van Ploeg. Of het nu gaat om het schrijven van content voor de website en social media, ons intranet of employer branding, Yvette draait haar hand er niet voor om.
Bob Sandifort

Bob Sandifort

Manager B2C
Bob Sandifort Manager B2C
Bob heeft al vele jaren ervaring in het salesvak en is specialist in digitalisering en klantbeleving. Met zijn kennis en kunde zet hij alles op alles om u als particuliere Ploeg-klant de perfecte kunststof kozijnen te bieden. Én de perfecte montage, want Bob stuurt ook het vakkundige montageteam van Ploeg aan.