De afdeling Calculatie is dé spin in het web van Ploeg kozijnen. Door de groei van onze particuliere markt zoeken we per direct een extra Medewerker Binnendienst (calculator particulieren) om aan ons topteam toe te voegen. Dat team ontwikkelt zich snel, wat jou de ruimte geeft om op den duur door te groeien binnen onze organisatie. Ben jij klantgericht, empathisch en commercieel ingesteld? En wil jij van de 9, die onze klanten ons gemiddeld geven, een nóg hoger cijfer maken? Dan maken we graag kennis met je!

Wat ga je doen?

Calculatie vormt binnen ons familiebedrijf de schakel tussen verkoop, werkvoorbereiding en uitvoering. Die sleutelrol is voor jou weggelegd, want bij jou begint de reis van de klant naar zijn prachtige en duurzame kunststof kozijnen. Input die je van de adviseurs krijgt, verwerk jij nauwkeurig in ons nieuwe digitale tekenprogramma Cantor. Hét innovatieve ERP programma dat speciaal ontwikkeld is voor de gevel- en kozijnenindustrie, wat het configureren en calculeren naar een hoger niveau brengt.

Wie zoeken wij?

Je bent accuraat en zorgt ervoor dat je alle wensen van de klant, waar mogelijk, meeneemt. Jouw calculaties sluiten exact aan op de wensen en behoefte van de klant en je verliest daarbij het belang van Ploeg kozijnen niet uit het oog. De calculaties die je maakt, zijn technisch kloppend, kwalitatief sterk, financieel haalbaar én een lust voor het oog. Jouw werk is bepalend voor het eindresultaat. Dat schrikt je niet af, maar is juist wat jij trots vertelt aan jouw omgeving. De door jou op maat gemaakte offerte is voor onze klanten de reden om in zee te gaan met Ploeg kozijnen en vormt voor onze monteurs de basis voor een zorgeloze montage. Hoe gaaf is dat? Ben jij die waardevolle kracht die het verschil gaat maken? Maak dan de overstap naar ons Calculatie team.

Ben jij de Calculator Particulieren die:

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding heeft.
 • Ervaring heeft in een soortgelijke functie/in de bouw.
 • De klant centraal stelt, commercieel en technisch is en gaat voor het optimale resultaat.
 • Assertief, sociaal en flexibel is, maar bovenal een teamspeler.
 • Nauwkeurig werkt met een hoge kwaliteitsnorm.
 • Overzicht weet te houden en goed kan plannen en organiseren.
 • Communicatief sterk is en de Nederlandse taal goed beheerst.
 • De weg weet in de digitale wereld en voor wie ons gloednieuwe ERP-systeem geen geheimen kent.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie voor 36-40 uur bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen.
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een pensioenregeling bij Allianz, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, sta-bureaus, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging (lees: genoeg tijd voor ontspanning!).
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw frisse blik te werpen op onze Ploeg processen. Initiatief wordt beloond.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de functie van Calculator Particulieren. Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Martien Akerboom

Bruno Juray

Calculator Particulieren
Bruno Juray Calculator Particulieren
Zodra u ons uw opdracht heeft gegeven, werkt Bruno de klantwens uit tot een persoonlijke orderbevestiging. Ook houdt hij zich bezig met het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, om klanten zo beter en sneller van dienst te zijn.
Martien Akerboom

Bart Faas

Calculator Particulieren
Bart Faas Calculator Particulieren
Bart zorgt er als Calculator Particulieren voor dat uw wensen worden vertaald naar een duidelijke offerte met gedetailleerde kozijntekeningen.
Martien Akerboom

Lisa van Diemen

Calculator Particulieren
Lisa van Diemen Calculator Particulieren
Lisa is onderdeel van team Calculatie Particulieren. Nadat onze particuliere klanten hun wensen hebben besproken met onze adviseurs, werkt Lisa deze voor hen uit tot nauwkeurige kozijntekeningen. Ook voor gedegen orders kunt u op Lisa rekenen. Ze helpt u graag!
Martien Akerboom

Lilla Domonkos

Calculator Particulieren
Lilla Domonkos Calculator Particulieren
Heeft u als klant uw kozijnwensen gedeeld met een van onze adviseurs? Dan maken Lilla en haar collega's van Team Calculatie gedetailleerde kunststof kozijntekeningen voor u. En de uitgebreide offerte die u vervolgens krijgt? Grote kans dat die ook door Lilla is opgesteld.