Weet jij wel raad met onze logistieke planning? Wij zoeken een plan-talent. Iemand die het overzicht bewaart en regelt welke materialen met welke rit meegaan. Jij beheert de agenda en zorgt dat onze monteurs en montageteams de juiste kozijnen op de klus geleverd krijgen. Herken jij je hierin? Kom dan werken als Logistiek Planner bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep.

Wat ga je doen?

Je houdt je vooral bezig met hoe de bokken opgebouwd worden, welke materialen er per transport nodig zijn en je houdt in de gaten dat alles op tijd ons magazijn verlaat. In de Outlookagenda noteer je alle orders en transporten met aanvullende informatie.

Jij zorgt ervoor dat de bokken op de juiste manier worden opgebouwd, zodat de ongeveer 70 monteurs de juiste materialen meekrijgen. Jouw leidinggevende is onze Expeditieleider. Je assisteert hem bij de planning maar pakt ook dingen samen met hem op. Zo kijken jullie samen naar wat er in het proces verbeterd kan worden.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Plannen van het transport van onze kunststof kozijnen;
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving;
 • Collega’s van de juiste transportinformatie voorzien.

Wie ben jij?

Jij vindt kwaliteit belangrijk en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Samenwerken vind je leuk en het is voor jou geen probleem om op collega’s af te stappen. Je weet als geen ander de voortgang van jouw geplande transport in de gaten te houden. Ook kan je snel schakelen en stel je je flexibel op als een planning verandert.

Dit neem je mee:

 • Een mbo-diploma;
 • Ervaring met plannen;
 • Ervaring met gestructureerd werken.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe plan-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.200,00 – € 3.600,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Logistiek Planner werk je van ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 27 juni naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Expeditieleider
Owen den Outer Expeditieleider
Met zijn visie en kennis geeft Owen leiding aan de expeditie. Hij zet zich iedere dag in om het expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Marian Klunder

Marian Klunder

Administratief Medewerker Expeditie
Marian Klunder Administratief Medewerker Expeditie
Marian is de administratieve duizendpoot bij onze expeditie. Zij ondersteunt de magazijnchef met de administratieve werkzaamheden en is het aanspreekpunt voor onze monteurs.
Michel Bartels

Michel Bartels

Medewerker Expeditie
Michel Bartels Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Michel is Medewerker Expeditie en in het bijzonder verantwoordelijk voor onze panelen. Niets is Michel te veel en hij zet zich graag voor meerdere zaken in.
René van der Wereld

René van der Wereld

Medewerker Expeditie
René van der Wereld Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. René is Medewerker Expeditie en bouwt voornamelijk de projectorders op.