Weet jij als geen ander hoe je met glas omgaat of wil je dit graag leren? Als Logistiek Medewerker Glas bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep sorteer, registreer en til je er op los. Jij zorgt ervoor dat het glas onbeschadigd in onze kozijnen gezet kan worden. Glashelder, toch?   

Wat ga je doen?

Jouw dag begint met het lossen van de vrachtwagen. En dat doe je heel voorzichtig, want ook ons glas is breekbaar. Je registreert wat er binnenkomt en zorgt ervoor dat elke ruit op de juiste bok verzameld wordt. Al het glas dat de monteurs in onze kozijnen plaatsen gaat door jouw handen. Best bijzonder als je het ons vraagt. Heb je na je vaste werkzaamheden nog tijd over? Dan kunnen je collega’s jouw hulp goed gebruiken bij het verzamelen van de kozijnen, of bij het klaarmaken van het transport voor de levering aan onze klanten.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • het registreren van de binnenkomende glasplaten;
 • overzicht houden;
 • het inzichtelijk maken en houden van de opslaglocaties van de glasplaten.

Wie ben jij?

Jij houdt van fysiek werk. Dat komt goed uit, want glasplaten kunnen zwaar zijn. Gelukkig kan je met de heftruck overweg, waardoor je niet alles met de hand hoeft te doen. Voor deze functie heb je wel een heftruckrijbewijs nodig. Heb je die nog niet? Dan zorgen wij ervoor dat je die bij ons kunt halen. Verder kan je goed overzicht houden en weet je precies welke ruiten voor welke klant moeten worden verzameld.

Wat je moet kunnen:

 • Voorzichtig werken;
 • Je handen graag uit je mouwen steken;
 • Graag fysiek bezig zijn.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe logistieke talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 1.800,00 – € 2.900,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Logistiek Medewerker Glas werk je vanaf ons zakelijke kantoor aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

 

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie vóór 4 juli naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Expeditieleider
Owen den Outer Expeditieleider
Met zijn visie en kennis geeft Owen leiding aan de expeditie. Hij zet zich iedere dag in om het expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Yvonne Schreurs

Yvonne Schreurs

Administratief Medewerker Expeditie
Yvonne Schreurs Administratief Medewerker Expeditie
Op onze expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en expeditie medewerkers. Tussen al deze georganiseerde hectiek weet Yvonne haar ‘mannetje’ te staan. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve afhandelingen voor Expeditie.
René van der Wereld

René van der Wereld

Medewerker Expeditie
René van der Wereld Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. René is Medewerker Expeditie en bouwt voornamelijk de projectorders op.
Michel Bartels

Michel Bartels

Medewerker Expeditie
Michel Bartels Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Michel is Medewerker Expeditie en in het bijzonder verantwoordelijk voor onze panelen. Niets is Michel te veel en hij zet zich graag voor meerdere zaken in.