Heb jij ervaring op het gebied van ICT support? En gaat jouw hart sneller kloppen van complexe technische problemen die eigenlijk gisteren nog moesten worden opgelost? Word dan Junior ICT Supportmedewerker bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep!

Wat ga je doen?

Als ICT Supportmedewerker geef je eerstelijns support aan al je collega’s. De problemen die zij ondervinden gaan vooral over Microsoft 365 en zijn heel verschillend. Daarom is het van belang dat je brede kennis hebt binnen jouw vakgebied. Zo kun jij je collega’s uit de brand helpen. Van problemen met het (draadloze)netwerk tot het versturen van e-mail. En van kwijtgeraakte documenten tot vastlopende computers.

Jij monitort alle meldingen met het geautomatiseerde helpdesksysteem. Je signaleert vaak voorkomende problemen en escaleert die zo nodig naar de systeembeheerder. Je bent in staat goed door te vragen om erachter te komen wat het exacte probleem is bij de gebruiker. Nadat je het probleem hebt verholpen, controleer je natuurlijk ook of alles naar wens is opgelost.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het aannemen, registreren en monitoren van incidenten;
 • Alle applicaties/notebooks inrichten voor nieuwe medewerkers;
 • Het oplossen van helpdeskmeldingen van collega’s.

Wie ben jij?

Jij wordt blij als al je collega’s met een glimlach achter hun computer zitten te werken. En als er een storing is, sta jij vooraan om die op te lossen. ICT is jouw tweede natuur: je bent nieuwsgierig naar nieuwe technologie en hoe je die kan inzetten in je dagelijkse werk. Vrienden omschrijven jou als geduldig, proactief en klantgericht. Daarnaast ben je oplossingsgericht en stressbestendig.

Dit neem je mee:

 • Mbo-diploma in de richting van ICT;
 • Ervaring in een soortgelijke rol, bijvoorbeeld op een ICT servicedesk;
 • Kennis van IT-omgevingen en netwerken LAN/IP/WIFI / Windows / Microsoft 365 is een pré.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe ICT-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 3.200,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Junior ICT Supportmedewerker werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg. Ook ben je regelmatig op onze locatie aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Ruud van Emmerik

Ruud van Emmerik

Systeem- en Applicatiebeheerder
Ruud van Emmerik Systeem- en Applicatiebeheerder
Computersystemen, netwerken, servers en software zijn bij Ruud in goede handen. Ruud denkt in technische oplossingen en weet dat een goed ICT beheer van essentieel belang is bij Ploeg, waar techniek hoog in het vaandel staat.
Lisanne van den Ing

Lisanne van den Ing

Projectleider ERP-systeem
Lisanne van den Ing Projectleider ERP-systeem
Lisanne kent Ploeg kozijnen als geen ander. Samen met haar collega’s werkt ze aan het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, met als doel klanten beter en sneller van dienst te zijn.
Jorrit Bakker

Jorrit Bakker

Applicatiebeheerder
Jorrit Bakker Applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder zorgt Jorrit er met zijn kennis en ervaring voor dat alle technische aspecten goed vertaald worden naar onze systemen. Hij is in het bijzonder verantwoordelijk voor de implementatie van ons nieuwe ERP softwaresysteem Cantor.
Jasper Klerks

Jasper Klerks

Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper Klerks Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper is Junior Applicatiebeheerder en focust zich voornamelijk op het draaien van rapportages die vanuit ons ERP systeem gegenereerd worden.