Ga jij samen met ons team applicatiebeheer de uitdaging aan om van het nieuwe ERP-systeem een succes te maken? Je kunt nu nog meewerken aan de laatste stappen voor go live, waarna nog vele interessante projecten gaan volgen. Ontwikkel je met ons jonge enthousiaste team mee? Dan is dit de functie bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep waarin jij jouw kennis nog meer kunt verbreden.

Wat ga je doen?

In 2023 gaat het nieuwe ERP systeem, genaamd Cantor, van Ploeg kozijnen live en daarbij kunnen wij jouw hulp goed gebruiken. Vanuit jouw rol bouw en onderhoud je dit ERP systeem. Natuurlijk laten we je niet meteen in het diepe springen, maar nemen we je stap voor stap mee zodat je dit straks helemaal zelfstandig kunt. Cantor gaat ons werkproces ondersteunen. Van advies en productie tot expeditie, montage en service.

In deze zeer dynamische functie is het geen cliché; maar geen dag is hetzelfde. Je werkt het ene moment aan een prijsaanpassing, vervolgens werk je aan een machine aansturing en tussendoor maak je een nieuw artikel aan. Ook werk je veel met Crystal Reports, een tool waarmee wij onder andere offertes en orderbevestigingen genereren. Daarnaast spar je met de key users over hun wensen. Waarbij de tevredenheid van de eindgebruiker (je collega’s) het uitgangspunt is. Met de kansen die jij signaleert op gebied van optimalisaties, wordt Cantor nog beter.  Jij gaat dus echt het verschil maken! Word je enthousiast over deze functie? We vertellen je graag meer.

Jouw belangrijkste taken zijn: 

 • Het bouwen en onderhouden van Cantor;
 • Het aanmaken van nieuwe artikelen;
 • Het meedenken met eindgebruikers over optimalisaties.

Wie ben jij?

Je dag is geslaagd als jij voor een (soms complexe) wens een werkende oplossing hebt gerealiseerd. Hierdoor daag jij jezelf uit om het beste uit jezelf en het systeem te halen. Jij wordt enthousiast als de eindgebruikers tevreden zijn. Samen met het jonge en enthousiaste team applicatiebeheer hebben jullie als ultiem doel om Cantor zo goed mogelijk in te zetten voor het gehele proces. Je werkt gestructureerd, zoekt altijd naar de beste oplossing en kunt goed samenwerken.

Dit neem je mee:

 • Hbo-diploma;
 • Technisch inzicht;
 • Basiskennis SQL.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.300,00 – € 3.200,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Junior Applicatiebeheerder Cantor werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg. Maar daarnaast ben je ook regelmatig werkzaam bij onze locatie aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Lisanne van den Ing

Lisanne van den Ing

Manager Digitalisering
Lisanne van den Ing Manager Digitalisering
Lisanne kent Ploeg kozijnen als geen ander. Samen met haar collega’s werkt ze aan het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, met als doel klanten beter en sneller van dienst te zijn.
Jorrit Bakker

Jorrit Bakker

Applicatiebeheerder
Jorrit Bakker Applicatiebeheerder
Als applicatiebeheerder zorgt Jorrit er met zijn kennis en ervaring voor dat alle technische aspecten goed vertaald worden naar onze systemen. Hij is in het bijzonder verantwoordelijk voor de implementatie van ons nieuwe ERP softwaresysteem Cantor.
Jasper Klerks

Jasper Klerks

Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper Klerks Oproepkracht Applicatiebeheerder
Jasper is Junior Applicatiebeheerder en focust zich voornamelijk op het draaien van rapportages die vanuit ons ERP systeem gegenereerd worden.