Een werkdag met het expeditieteam van Ploeg kozijnen is iedere dag weer anders; van het laden en lossen van de vrachtwagens, opbouwen van de bokken tot voorraadbeheer. De hele dag door is het een komen en gaan van leveranciers, Ploeg monteurs en medewerkers van andere afdelingen. Door de groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een Expeditiemedewerker die van aanpakken weet.

Jouw werk

Samen met je collega’s zorg je er dagelijks voor dat alle werkzaamheden opgepakt worden. Of het nu in het magazijn is of buiten op het terrein. Jullie zijn pas tevreden als alles weer klaar is. Daarnaast voer je wat (lichte) administratieve taken uit op de computer. Het magazijn is dagelijks van 6.00 uur tot 18.00 uur geopend. Ben jij de allround Expeditiemedewerker die graag de handen uit de mouwen steekt en fysieke arbeid niet schuwt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij de Expeditiemedewerker die:

 • Zelfstandig kan werken.
 • Kan samenwerken in teamverband.
 • Nauwkeurig werkt met een hoge kwaliteit- en veiligheidsnorm.
 • Collegiaal, betrouwbaar, leergierig en flexibel is
 • Initiatief neemt en meedenkt.
 • Mbo werk- en denkniveau heeft.
 • Zo snel mogelijk kan starten
 • Een heftruck rijbewijs heeft (pré)

Wie zoeken wij?

Jij past bij onze Ploeg. We werken vanuit een sterk servicegerichte bedrijfscultuur, waar klantgerichtheid, kwaliteit en servicegerichtheid enkele van onze kernwaarden zijn. Dat vertaalt zich in de werkwijze van alle afdelingen, of het nu gaat om klantenservice, productie, montage of onze andere functies. De kracht van het team is belangrijk, waarbij kwaliteit het moet winnen van kwantiteit. Onze medewerkers presteren met plezier en zijn bereid een stapje extra te doen.

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie (40 uur) bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’.
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een pensioenregeling, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging (lees: genoeg tijd voor ontspanning!).

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Interesse in deze functie? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Owen den Outer

Owen den Outer

Operationeel Manager
Owen den Outer Operationeel Manager
Met zijn visie en kennis geeft Owen invulling aan de logistieke organisatie van het bedrijf. Hij zet zich iedere dag in om het productie- en expeditieproces te optimaliseren en verder te digitaliseren, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.
Brian van den Berg

Brian van den Berg

Voorman Expeditie
Brian van den Berg Voorman Expeditie
Bij onze expeditie is Brian de spin in het web. Als voorman op de afdeling coördineert hij de dagelijkse werkzaamheden. Samen met zijn collega’s zorgt hij voor de dagelijkse stroom aan goederen en houdt daarbij de levertijd, kwaliteit en kwantiteit goed in de gaten.
Marian Klunder

Marian Klunder

Administratief Medewerker Expeditie
Marian Klunder Administratief Medewerker Expeditie
Marian is de administratieve duizendpoot bij onze expeditie. Zij ondersteunt de magazijnchef met de administratieve werkzaamheden en is het aanspreekpunt voor onze monteurs.
Sander Trommelen

Sander Trommelen

Medewerker Expeditie
Sander Trommelen Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Sander is medewerker Expeditie en is de vraagbaak voor de medewerkers. Op elke werkplek staat hij zijn mannetje.