Als Expeditie Manager bij Ploeg leid je de logistieke operaties en draag je bij aan het verbeteren van onze processen. In deze rol ben je cruciaal voor het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen. Ontdek hoe jij het verschil kunt maken in ons groeiende familiebedrijf in Nieuw-Vennep.

Wat ga je doen?

Als Expeditie Manager ben je verantwoordelijk voor het succesvol leiden van de Expeditie afdeling op operationeel gebied. Jouw rol is cruciaal voor het sturen op onze jaarlijkse bedrijfsdoelstellingen en het continu verbeteren van ons logistiek proces. Dit doe je in lijn met zowel wet- en regelgeving als onze eigen "Ploeg" normen. 

Je taken omvatten:

 • Het optimaliseren van werkprocessen en werkmethodes, inclusief de verdere digitalisering van onze logistieke omgeving; 
 • Het aansturen van het Expeditie team waar je met elkaar zorgt voor een optimaal resultaat en continue groei; 
 • Het vertalen van strategische bedrijfsdoelen naar operationele afdelingsdoelen en het continu verbeteren van de efficiëntie; 
 • Het efficiënt plannen van de logistiek, altijd uitgaande van wat de klant nodig heeft; 
 • Een actieve bijdrage aan de uitvoering van ons VGM-beleid. 

Wie ben jij?

Als Expeditie Manager ben je communicatief sterk en beschik je daarnaast over HBO werk- en denkniveau. Verder ben je iemand die:  

 • Beschikt over sterke besluitvaardigheid en overtuigingskracht; 
 • Zich richt op resultaten met een sterk technisch inzicht; 
 • Verantwoordelijkheid neemt voor de eigen taken en het team; 
 • Energie krijgt van leidinggeven en het ontwikkelen van jouw team. 
 • Gedreven is om onze logistieke flow te optimaliseren en afdelingsdoelen te behalen. 

Wat bieden wij?

Jij bent onze nieuwe aanwinst, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris van € 3.320,00 – € 4.850,00 (op basis van relevante werkervaring)
  24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten);
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 200 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Expeditie Manager werk je vanaf ons kantoor aan de Haverstraat.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met de coördinator van jouw team en de manager van jouw afdeling. We horen graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Dennis Baakman

Dennis Baakman

Voorman Expeditie
Dennis Baakman Voorman Expeditie
Met zijn jarenlange ervaring weet Dennis precies hoe hij onze Operationeel Manager kan ondersteunen met het aansturen van het team.
Wim Wijnands

Wim Wijnands

Voorman Expeditie
Wim Wijnands Voorman Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Wim is voorman en zijn werkdagen zijn nooit hetzelfde. De ene dag stuurt hij collega's aan, de andere dag zorgt hij ervoor dat de kunststof kozijnen volgens planning bij onze klanten terecht komen.
Cor Duivenvoorden

Cor Duivenvoorden

Medewerker Expeditie
Cor Duivenvoorden Medewerker Expeditie
Bij onze Expeditie is het de hele dag een komen en gaan van leveranciers, Ploeg-monteurs en andere collega's. Cor is Medewerker Expeditie en heeft het onderdeel 'glas' onder zich.