Commercieel Adviseur Zakelijke Projecten

Ben jij die gedreven persoon die de best passende geveloplossingen zoekt voor onze relaties? Samen met het planontwikkelingsteam werk je ambitieuze vraagstukken van onze ketenpartners en relaties uit tot concrete maatwerk geveloplossingen met onze hoogwaardige kunststof kozijnen. Word je daarnaast enthousiast van het beheren van onze bestaande relaties en het zoeken naar nieuwe relaties waarmee we lange termijn samenwerkingen kunnen opbouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Vacature adviseur Projecten

Wat ga je doen?

Als Commercieel Adviseur voor onze projecten ken jij de zakelijke markt door en door. Ook onze producten en diensten kennen geen geheimen voor jou. Je kent onze organisatie als de beste en weet hieruit het beste voor jouw klant te halen. Je neemt initiatief en bent nieuwsgierig naar de markt en de ontwikkelingen binnen de kozijnenbranche en benut deze kennis in je dagelijkse werkzaamheden.

Vaak ben jij het eerste contact van Ploeg kozijnen met onze relatie of ketenpartner. Je zet de vraag van jouw klant samen met het team om naar een perfect passende aanbieding of geschikt uitvoeringsvoorstel. Je bent de coördinator en eindverantwoordelijke van het volledige aanbiedingstraject. Je stelt ambitieuze doelen en zorgt ervoor dat deze worden behaald. Naast het plegen van acquisitie naar zowel nieuwe projecten als nieuwe relaties zorg jij ervoor dat de relatie met onze ketenpartners warm blijft.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega voelt zich thuis in een informele bedrijfscultuur waar onze medewerkers presteren met plezier. Klantgerichtheid, kwaliteit en servicegerichtheid zijn enkele van onze kernwaarden en dat vertaalt zich door naar de werkwijze op alle afdelingen. Kwaliteit moet het winnen van kwantiteit en de kracht van het team vinden wij belangrijk. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en kwalitatief goede collega die bereid is een stapje meer te doen.

Ben jij de Commercieel Adviseur die:

 • Relatiegericht is en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft.
 • Kan samenwerken in teamverband.
 • Commercieel is ingesteld en affiniteit heeft voor techniek.
 • Goed kan luisteren en empathisch is.
 • Creatief is, initiatief neemt en meedenkt.
 • Verwachtingen kan waarmaken en volhardend is.
 • Een afgeronde HBO opleiding heeft richting Commercie/Bouw/Techniek.
 • Ervaring heeft in de kozijnenmarkt (pré).

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie (40 uur, medior/senior) bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’.
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband, ook buiten de bouwvak in te zetten).
 • Een marktconform salaris.
 • Een pensioenregeling bij Allianz, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een laptop, telefoon en leaseauto van de zaak.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement en een Fietsplan.
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan naar de functie van Adviseur. Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar uw collega's?

Martien Akerboom

Martien Akerboom

Manager B2B
Martien Akerboom Manager B2B
Met zijn uitgebreide bouwkundige achtergrond en managementervaring geeft Martien leiding aan de B2B-teams van Sales en Uitvoering. Deze teams vertegenwoordigen de zakelijke klanten binnen Ploeg kozijnen. Hierbij staan innovatie, professionalisering en ketensamenwerking centraal.
Martien Akerboom

Cor Hager

Adviseur Projecten
Cor Hager Adviseur Projecten
Wat Ploeg uniek maakt, is te herleiden naar de balans tussen kwaliteit en persoonlijke benadering in combinatie met zeer efficiënt proces. Cor heeft als adviseur een groot netwerk aan referentie. Met zijn achtergrond van enkele tientallen jaren in de kozijnindustrie is hij de man voor onze zakelijke markt.
Martien Akerboom

Dennis Kalker

Calculator Projecten
Dennis Kalker Calculator Projecten
Calculaties voor onze zakelijke projecten is echt werk voor specialisten zoals Dennis. Met oog voor details verwerkt hij de klantwensen tot kozijntekeningen die leiden tot de offerte. Een echte rechterhand voor onze adviseurs zakelijke markt.
Martien Akerboom

Freek Ganzevles

Calculator Projecten
Freek Ganzevles Calculator Projecten
Op zaterdag was Freek al bij Ploeg in het magazijn aan het werk. Maar na zijn HBO opleiding werktuigbouwkunde ondersteunt hij nu de adviseurs zakelijke markt. Hij verzorgt de offertes en orderbevestiging voor onze zakelijke klanten. Met als specialiteit de terrasoverkapping en serres.