Trek jij klanten over de streep met ijzersterke, op maat gemaakte offertes en kozijntekeningen? Dan is deze vacature van Calculator bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep jou op het lijf geschreven! Jouw offerte is voor onze klanten de reden om in zee te gaan met Ploeg kozijnen en vormt voor onze monteurs de basis voor een zorgeloze montage. Hoe gaaf is dat?

Wat ga je doen?

Als Calculator voor onze particuliere markt, zorg jij voor een offerte die naadloos aansluit op de wensen van de klant. Onze kozijnen zijn altijd maatwerk. Daarom is iedere offerte weer een nieuwe uitdaging. Door te schakelen met de adviseurs, inmeters en projectleiders bewaak je de tijdsplanning en kunnen jouw offertes worden omgezet in een order. De taken die daarbij horen zijn onder meer het:

 • maken van digitale kozijntekeningen, op basis van de input uit het adviesgesprek en inmeetrapport;
 • het verwerken van alle gegevens m.b.t. de offerte in het ERP-systeem;
 • beoordelen of de kozijnen technisch kunnen worden uitgevoerd zoals met de klant is besproken.

Wie ben jij?

Klantgericht en nauwkeurig, met technisch inzicht en de ambitie om door te groeien binnen Ploeg kozijnen. Korter kunnen we het bijna niet maken. Jouw calculaties zijn technisch kloppend, kwalitatief sterk, financieel haalbaar én aantrekkelijk opgesteld. Je weet dat jouw werk bepalend is voor het eindresultaat. Dat schrikt je niet af, maar is juist wat jou uitdaagt om de best mogelijke offertes op te stellen. Verder ben je:

 • mbo/hbo opgeleid in de richting Bouw/Techniek;
 • bekend met ERP systemen of maak je je hier snel wegwijs in;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe calculatie-talent, daarom bieden wij jou op basis van een 40-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 3.500,00 (op basis van relevante werkervaring);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop van de zaak;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke- en expeditiekantoor. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Calculator werk je vanaf ons hoofdkantoor aan de Pesetaweg.

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Bruno Juray

Bruno Juray

Calculator Particulieren
Bruno Juray Calculator Particulieren
Zodra u ons uw opdracht heeft gegeven, werkt Bruno de klantwens uit tot een persoonlijke orderbevestiging. Ook houdt hij zich bezig met het automatiseren van de Ploeg-bedrijfsprocessen, om klanten zo beter en sneller van dienst te zijn.
Hannah Prins

Hannah Prins

Calculator Particulieren
Hannah Prins Calculator Particulieren
Hannah zorgt er als Calculator Particulieren voor dat de wensen van de klant worden omgezet naar technische tekeningen en een duidelijke, op maat gemaakte offerte.
Lilla Domonkos

Lilla Domonkos

Calculator Particulieren
Lilla Domonkos Calculator Particulieren
Heeft u als klant uw kozijnwensen gedeeld met een van onze adviseurs? Dan maken Lilla en haar collega's van Team Calculatie gedetailleerde kunststof kozijntekeningen voor u. En de uitgebreide offerte die u vervolgens krijgt? Grote kans dat die ook door Lilla is opgesteld.
Bart Faas

Bart Faas

Calculator Particulieren
Bart Faas Calculator Particulieren
Bart zorgt er als Calculator Particulieren voor dat uw wensen worden vertaald naar een duidelijke offerte met gedetailleerde kozijntekeningen.