Aanvragen omzetten naar een offerte die perfect aansluit op de wensen van de klant. Dat ga jij doen als Calculator Zakelijke en Projectenmarkt bij Ploeg kozijnen in Nieuw-Vennep. Ja, je leest het goed: voor twee marktgroepen dus. Een mooie uitdaging!

Wat ga je doen?

Als Calculator Zakelijke en Projectenmarkt ben jij de flexibele schakel naar onze zakelijke klant die op zoek is naar kwaliteitskozijnen van Ploeg. Je verwerkt met behulp van ons digitale tekenprogramma de aanvraag van onze zakelijke relaties, zoals aannemers en VvE’s. Dit doe je onder leiding van onze Planontwikkelaar en in overleg met de Adviseurs. De offerte werk jij met jouw kennis en enthousiasme uit tot een perfect voorstel dat aansluit bij de wensen van de klant. Het is mogelijk dat je werkt vanuit kantoor en vanuit huis. Af en toe bezoek je ook klanten en projecten.

 • Calculeren van kunststof kozijnen;
 • Verwerken aanvragen in digitaal tekenprogramma;
 • Opstellen van offertes.

Wie ben jij?

Jij bent niet alleen goed met cijfers, ook techniek en de bouw zijn jou niet vreemd. De kunststof kozijnen branche vind je daarom ook erg interessant. Je calculeert voor zowel de zakelijke als projectenmarkt. Het goed kunnen plannen en organiseren van je werkzaamheden is daarom één van jouw kwaliteiten. En je neemt geen genoegen met half werk: jij gaat voor kwaliteit! Ben je ook nog eens gewend om digitaal te werken vanuit een ERP-systeem? Dan willen wij absoluut van je horen!

 • Afgeronde MBO opleiding, het liefst richting Bouw of Techniek;
 • Je neemt initiatief en denkt actief mee;
 • Je bent collegiaal en leergierig.

Wat bieden wij?

Jij bent ons nieuwe calculatie-talent, daarom bieden wij jou:

 • Een werkweek van 32-40 uur;
 • Een bruto maandsalaris van € 2.000,00 – € 4.000,00 (op basis van relevante werkervaring en 40 uur);
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar, plus 8% vakantiegeld;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een Microsoft Surface laptop;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen;
 • Een pensioenregeling waarvan wij 50% meebetalen, samengesteld voor jouw specifieke situatie;
 • Een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, een Fietsplan en vers fruit op kantoor;
 • In-house opleidingsmogelijkheden en ‘coaching on the job’.

Waar kom je te werken?

Ploeg kozijnen is een familiebedrijf waar zo’n 170 mensen werken, verdeeld over ons hoofdkantoor (met showroom en moderne productielocatie) en ons zakelijke kantoor en distributiecentrum. Beide panden zijn in Nieuw-Vennep gevestigd. Als Calculator Zakelijke en Projecten markt werk je vanaf onze zakelijke locatie aan de Haverstraat. 

Hoewel we de laatste jaren enorm hard zijn gegroeid, is de sfeer van het familiebedrijf nog altijd goed te merken. Onze mensen werken hard, maar er is altijd ruimte om vragen te stellen, verbeterpunten aan te kaarten of gewoon een gezellig praatje te maken. ‘Presteren met plezier’ is dan ook het motto voor iedereen binnen Ploeg kozijnen.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Enthousiast geworden? Stuur jouw cv en motivatie naar solliciteren@ploegkozijnen.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Kom jij bij onze Ploeg?

Gesolliciteerd, en nu?

Leuk! We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te lezen! Binnen 2 werkdagen sturen we een ontvangstbevestiging (maar meestal sneller).

Word je uitgenodigd voor een gesprek? Top, je hebt indruk op ons gemaakt. Niet uitgenodigd? Dan laten we dat natuurlijk ook netjes weten.

Tijdens het eerste gesprek horen we graag wat je kan, maar vooral ook wat je wilt. Klikt het? Dan volgt er een tweede gesprek. Is iedereen tevreden, dan kan je ons aanbod binnen een paar dagen verwachten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Martien Akerboom

Martien Akerboom

Manager B2B
Martien Akerboom Manager B2B
Met zijn uitgebreide bouwkundige achtergrond en managementervaring geeft Martien leiding aan de B2B-teams van Sales en Uitvoering. Deze teams vertegenwoordigen de zakelijke klanten binnen Ploeg kozijnen. Hierbij staan innovatie, professionalisering en ketensamenwerking centraal.
Michel Bakker

Michel Bakker

Adviseur Zakelijk
Michel Bakker Adviseur Zakelijk
Michel heeft een dubbelrol in ons bedrijf. Hij ondersteunt de adviseurs zakelijke markt en daarnaast heeft hij vanuit zijn binnendienstfunctie direct contact met de zakelijke klanten. Hij verzorgt al meerdere jaren de offertes en orderbevestigingen voor deze klantengroep.
Bas Broekmeulen

Bas Broekmeulen

Adviseur Projecten
Bas Broekmeulen Adviseur Projecten
Bas is Adviseur Projecten en adviseert onze klanten uit de zakelijke markt voor nieuwbouw en renovatie. Hij heeft veel kennis en ervaring in deze branche.
Freek Ganzevles

Freek Ganzevles

Planontwikkelaar
Freek Ganzevles Planontwikkelaar
Freek werkt al meer dan 10 jaar bij Ploeg. Van Calculator Projecten is hij doorgegroeid naar Planontwikkelaar. Hij werkt nauw samen met adviseurs, projectleiders en calculatoren. Freek draagt zorg voor een tijdig en technisch onderbouwd plan dat perfect past bij de klantvraag.