Houd jij van een afwisselende baan waar jouw kennis en kunde breed ingezet wordt? Dan is de functie van Calculator/Werkvoorbereider bij Ploeg kozijnen misschien wel wat voor jou. In deze functie ben jij de flexibele schakel naar onze zakelijke klant die op zoek is naar kwaliteitskozijnen van Ploeg.

Calculator/Werkvoorbereider zakelijk markt

Wat ga je doen?

Als Calculator/Werkvoorbereider verwerk je in overleg met de Adviseurs en met behulp van ons digitale tekenprogramma de aanvraag van zakelijke relaties, zoals aannemers en ZZP’ers. Met jouw kennis en passie kom je tot een offerte die perfect aansluit bij de wensen van je klant. Daarnaast werk je de order samen met de afdeling Werkvoorbereiding uit voor productie en montage op de bouwplaats.

Je werkt in het zakelijke team nauw samen met een Adviseur, Calculator en een Werkvoorbereider die jou volledig inwerken. Je vervult de spilfunctie tussen de Adviseurs en de uitvoering en bent flexibel in te zetten op calculatie en werkvoorbereiding. Je vervult je functie vanuit kantoor en indien gewenst deels vanuit huis, maar bezoekt ook af en toe klanten en projecten. Jouw werkweek is dus altijd lekker divers.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe collega voelt zich thuis in onze informele bedrijfscultuur waar collega’s presteren met plezier, klantgericht zijn en uitsluitend gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je bent stressbestendig, gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en bereid om een stapje meer te doen. Heb je technische kennis van de kozijnenbranche? Dan is dit zeker een pluspunt. Mocht dat niet het geval zijn, dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Door jouw enthousiasme en leergierigheid pik je snel kennis op en weet je dit toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Ben jij de Calculator/Werkvoorbereider die:

 • Een afgeronde bouwkundige of technische MBO opleiding heeft
 • Mogelijk al wat jaren werkervaring heeft
 • Zelfstandig kan werken en in teamverband
 • Klantgericht en communicatief vaardig is
 • Nauwkeurig werkt met een hoge kwaliteitsnorm
 • De werkzaamheden goed kan plannen en organiseren
 • Initiatief neemt en meedenkt
 • Gewend is digitaal te werken vanuit een ERP systeem

Dan horen we graag van je!

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie voor 40 uur (32 uur mogelijk in overleg) bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen.
 • 24 vakantiedagen en 7 roostervrije dagen per jaar (bij fulltime dienstverband)
 • Een pensioenregeling bij Allianz, samengesteld voor jouw specifieke situatie.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Het Ploeg kozijnen Gezondheidsplan, waaronder gedeeltelijke vergoeding voor je fitness-abonnement, sta-bureaus, een Fietsplan en vers fruit op kantoor.
 • Een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een actieve personeelsvereniging (lees: genoeg tijd voor ontspanning!).
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw frisse blik te werpen op onze Ploeg processen. Initiatief wordt beloond.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de functie van Calculator/Werkvoorbereider zakelijke markt. Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Martien Akerboom

Martien Akerboom

Manager B2B
Martien Akerboom Manager B2B
Met zijn uitgebreide bouwkundige achtergrond en managementervaring geeft Martien leiding aan de B2B-teams van Sales en Uitvoering. Deze teams vertegenwoordigen de zakelijke klanten binnen Ploeg kozijnen. Hierbij staan innovatie, professionalisering en ketensamenwerking centraal.
Martien Akerboom

Arnold Wesselman

Adviseur VvE
Arnold Wesselman Adviseur VvE
Arnold heeft al vele jaren ervaring in de kunststof kozijnen branche. Als onderdeel van het team zakelijke markt heeft hij contact met u als aannemer en bestuur en bewoners van VvE’s. De kracht van Arnold is het goed en uitgebreid adviseren van u en uw klant.
Martien Akerboom

Roel van der Meer

Adviseur/Calculator Zakelijk
Roel van der Meer Adviseur/Calculator Zakelijk
Roel is hét aanspreekpunt voor zakelijke klanten, ZZP’ers en aannemers. Samen met collega Patrick vertaalt hij uw wensen en behoeften naar de beste oplossing voor uw vraagstuk. Daarbij zet Roel een hoge klanttevredenheid voorop.
Martien Akerboom

Michel Bakker

Adviseur Zakelijk
Michel Bakker Adviseur Zakelijk
Michel heeft een dubbelrol in ons bedrijf. Hij ondersteunt de adviseurs zakelijke markt en daarnaast heeft hij vanuit zijn binnendienstfunctie direct contact met de zakelijke klanten. Hij verzorgt al meerdere jaren de offertes en orderbevestigingen voor deze klantengroep.