Bijbaan Medewerker Klantenservice

Ben jij goed in plannen en organiseren en ben je op zoek naar een toffe bijbaan, waarin je veel contact hebt met klanten? Ploeg kozijnen is op zoek naar versterking op onze Klantenservice voor de zaterdagen en vakanties. Dé ultieme bijbaan om te combineren met je studie en waardevolle werkervaring op te doen.

Klantenservice

Wat ga je doen?

Jouw dag begint met het ontvangen van de eerste klanten die onze showroom binnenkomen. Onderweg naar de Adviseur, vertel jij alvast van alles over Ploeg kozijnen. Handig, dan kan de Adviseur direct starten met zijn adviesgesprek. Terwijl de Adviseur met de klant in gesprek gaat, houd jij een oogje in het zeil en zorg je er voor dat de showroom er representatief uitziet. Terug achter de balie ga je aan de slag met lichte administratieve taken en regel je het agendabeheer van de Adviseurs. Dankzij jou hoeven zij zich nooit te vervelen.

Als de telefoon gaat, weet jij precies hoe je de (potentiële) klant telefonisch al een goed gevoel kan bezorgen over Ploeg kozijnen. Je voorziet hen van advies of plant een afspraak in. Voor je het weet is de werkdag alweer om en ga jij met een voldaan gevoel weekend vieren.

Wie zoeken wij?

Jij bent een spontaan en hartelijk type die altijd een lach paraat heeft. Je werkt flexibel, zelfstandig en vindt het leuk om ondersteuning te bieden aan collega’s. Kwaliteit staat bij jou boven kwantiteit en het belang van de klant houd jij scherp in het oog. Verder voel je je thuis in een gezellig team, waar iedereen voor elkaar klaarstaat en samen successen viert. Samen met jouw team weet je altijd het leukste uit elke werkdag te halen.

Ben jij de Medewerker Klantenservice die:

 • Enthousiast en spontaan is.
 • Leergierig is en zichzelf graag wil ontwikkelen.
 • Energie krijgt van het werken in teamverband, maar ook goed zelfstandig kan werken.
 • Telefonisch contact met klanten niet uit de weg gaat.
 • Klaarstaat voor je collega’s en hen ondersteunt waar nodig.

Wat bieden wij?

 • Een parttime functie voor 8 uur op zaterdagen bij ons informele en groeiende familiebedrijf met als motto ‘Presteren met plezier!’
 • Oproepbasis voor vakanties.
 • Een op maat gemaakt inwerktraject, zodat jouw eerste weken als een warm bad voelen.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een actieve personeelsvereniging, dus genoeg tijd voor ontspanning!
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw frisse blik te werpen op onze Ploeg processen. Initiatief wordt beloond.

Wil jij bij onze Ploeg horen?

Wil jij werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf in de regio? Kom dan ons team versterken en solliciteer naar de functie van Medewerker Klantenservice. Stuur ons jouw cv en motivatie via solliciteren@ploegkozijnen.nl of maak gebruik van het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HRM. Je bereikt HRM via telefoonnummer (0252) 500 900.

 

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kom jij bij onze Ploeg?

Benieuwd naar jouw nieuwe collega’s?

Sylvia van Beek-

Sylvia van Beek-

Adviseur Particulieren
Sylvia van Beek- Adviseur Particulieren
Dient u bij ons een offerte-aanvraag in? Dan is de kans groot dat u Sylvia als eerste te spreken krijgt. Zij is de echte spin in het web in het adviseursteam. Zij gaat graag met u als particuliere klant in gesprek, op zoek naar úw wensen en behoeften. Deze vormen de basis voor de gesprekken met onze adviseurs.
Sven Hoogenboom

Sven Hoogenboom

Adviseur Particulieren
Sven Hoogenboom Adviseur Particulieren
Als Adviseur Particulieren heeft Sven veel telefonisch contact met de websitebezoekers die een online aanvraag doen. Uw wensen en verwachtingen zijn voor hem het startpunt om de mogelijkheden te onderzoeken.
Lida Wijfje

Lida Wijfje

Medewerker Klantenservice
Lida Wijfje Medewerker Klantenservice
Wanneer u ons belt of in de showroom komt hebt u grote kans dat Lida u verder helpt. Met haar collega’s van de klantenservice is zij het visitekaartje van Ploeg kozijnen. Met de veelzijdige werkzaamheden van de klantenservice voelt Lida zich bij Ploeg als een vis in het water.
Rien Akerboom

Rien Akerboom

Adviseur Particulieren
Rien Akerboom Adviseur Particulieren
Wanneer u een afspraak maakt voor advies over uw kunststof kozijnen is de kans groot dat Rien u hierover adviseert. Door zijn ervaring binnen Ploeg weet hij precies wat voor u de beste mogelijkheden zijn.